hirdetés

Tesztek

archív

Thl 5000 teszt – Hatalmas akksi brutális milliamperórákkal

2014.09.15.

Bár nem olyan nagyon-nagyon rég volt telefóniás cikk, most mégis jön egy újabb. A mai nap sztárvendége nem más, mint a Thl 5000 kódnevű izé. Azért írom, hogy izé, mert olyan, mint egy tizenpár éves lány. Egyik pillanatról a másikra javíthatatlanul megváltozik a hangulata. Miben nyilvánul ez meg? Olvassátok el a cikket, és kiderül. Mrgergoke ...

archív

Zopo ZP700 teszt – csak mert rég volt már okostelefonról szó

2014.07.14.

Ahogyan faszbúkon említettem, ma ismét egy telefonos cikk következik. Már úgyis tök rég volt telefon-táblagép a téma. A képen látható verkzájg egy Zopo ZP700-as készülék. A tovább után minden kiderül róla, tessék kattogni szorgalmasan.

archív

Newman N2 teszt – összkerékmeghajtású luxustalicska

2014.03.07.

A Newman N2 szép-szép, de a pokolba kívánod. Elöljáróban csak annyit fűznék hozzá, hogy kellemetlen. Felettébb kellemetlen. Ma arról olvashattok, hogy egy ilyen viszonylag drága csúcskészülékkel ugyan mi problémám akadhat? Illetve sokkal inkább arról, hogy mi problémám nem akadt vele.

archív

UTime Charmpin G7 teszt

2014.02.28.

Sziasztok! Ma ismét egy olcsó kínai telefonnal ismerkedünk meg a UTime Charmpin G7 személyében. Sajnos megint csak fehér színben jutottam hozzá, de tesztpéldánynak ez is jó. Alacsony árával, minőségével és hardverével első blikkre könnyen lehet, hogy elcsábítja az embert, ám jobb odafigyelni az apróságokra, a visszajelzésekre és a nagyobb hibákra is. Folytatás a ,,Tovább” után!

archív

Haier W718J teszt – A neoprén nagykedvenc #FRISSÍTVE

2013.11.17.

Kedves Olvasók! Újfent IP67 tanúsítvánnyal rendelkező telefonnal jelentkezek. Bár tisztában vagyok vele, hogy a Haier legutóbb tesztelt IP-s telefonjával kapcsolatban voltak félreértések, melyek nagyrészt az én tévedéseimen alapultak, azt kell, hogy mondjam, nem szép a kép még így sem róla. Ennek ellenére bevállaltam egy újabb terméket ugyanazon gyártótól, és szó mi szó, nagyot nőtt a ...

archív

ISA T45 ET100 teszt – A legolcsóbb négymagos IPS

2013.10.16.

Legújabb szokásomhoz híven, ma is a bocsánatotokért esedezem, mert nagyon sokáig nem adtam magamról életjelet. Cserébe viszont egy érdekesebb cikkel kárpótollak titeket. Hogy miért tartom a mait érdekesebbnek az átlagnál? Rémesen egyszerű az oka: a blog olcsó termékeket hivatott bemutatni, ám az első két telefon nem kifejezetten az olcsó kategóriából került ki, sokkal inkább a ...

archív

Haier W910, avagy az IP54-es tévedés teszt #ÁPDÉTELVE

2013.09.02.

Újfent kínai készülékhez jutottam. Nem tudom, melyikünkkel volt a gond (én barátkozós típusnak tartom magam), de a Haier W910-zel nem sikerült igazán összehaverkodnunk. Ma erről olvashattok egy bemutatót.

archív

Thl W100 teszt #ÁPDÉTELVE

2013.07.28.

Kedves Mindenki! Első körben elnézést szeretnék kérni tőletek a rendkívül hosszú kimaradásért. Másodszor egy érdekességet szeretnék bemutatni. Ma egy telefonbemutatót olvashattok a fél élettörténetemmel egybefogva. Nem fogok benchmark teszteket futtatni, videoteljesítményt mérni, egyszerűen körbe fogom írni a Thl W100-t, hogy egy hétköznapi embernek világos legyen, hogy jó választás-e megvásárolni.

hirdetés