hirdetés

Tesztek

archív

1500 W hőlégfúvó pisztoly olvasói teszt

2017.04.12.

Szétszerelek minden régi elektronikai eszközt ami csak a kezembe kerül. Így szerzek be többek között fogaskereket és léptetőmotorokat. A régi nyomtatott áramkörök (azok a zöld műanyag lapok miniatűr városállamokkal) további kincseket rejtenek, de kiforrasztani egy sok lábú IC-t nem egyszerű mutatvány. Ezért rendeltem egy hőlégfúvó pisztolyt, hogy a forrasztóónt egyszerre minden lábon felmelegítve, könnyedén megszerezhessem ezeket ...

archív

Androidos endoszkóp teszt – Makacs öszvér

2017.01.30.

Nálam landolt tesztre az 1 méteres endoszkóp, és már előre elterveztem, milyen jó dolgokra fogom majd használni. Autót szerelni, belenézni a számítógépem házába, bútorok alatt kutakodni, és megkeresni a hetekkel ezelőtt lelökött dolgokat. Igazából csak a fantázia szab határt annak, hogy mire használhatjuk ezt a 3.000 forintos hasznos apróságot.

archív

Mustool MT223 forrasztópáka teszt – Forrasztóiskola

2016.12.03.

Kipróbáltam a Mustool egyszerű és olcsó forrasztópákáját, amihez 3000 forint környékén hozzájuthatunk, és bár egy elég komoly forrasztóállomásom van itthon, megelégedéssel ültem le megírni ezt a cikket.

archív

Olcsó forrasztó szett teszt – kisebb tévedésbe botlottam

2016.05.26.

A sok kínai rendelés közepette néha én is tévedhetek, úgyhogy legyen ez a kis tételű tévedés nagy áttételes tanulság nektek, hogy hogyan kerüljétek el a kínos baleseteket rendeléskor. Kezdeném ott, hogy hogyan kell rendelést feladni, mert nekem sem mindig megy.

archív

Forrasztóceruza teszt

2013.01.28.

A soron következő alany egy rémesen hétköznapi és egyszerű forrasztóceruza. Hagyományos öngyújtógázzal tölthető.

hirdetés