hirdetés

Tesztek

archív

BlitzWolf BW-ES1 fülhallgató teszt – A nagyok hangzása a kicsik áráért

2017.02.25.

Nem is olyan rég dobta piacra a BlitzWolf az első fülesét, mostanra pedig már kétféle változat is kapható. A mai cikkben az első fecskét vesszük szemügyre. Az ES-1 az olcsóbbik variáns, 4.400 forintért kapható, mégis megdöbbentett, milyen jól szól. A cikk végén kupon is található hozzá, amivel 3.000 forintra tornázható le az ár.

archív

Xiaomi Piston 3 youth edition fülhallgató teszt – Spórolás kimaxolva

2017.02.24.

A termék neve Gearbesten: Xiaomi Piston 3 Youth Edition Earphone Reddot Design… amivel tuti megnyerné a leghosszabb nevek versenyét. Ő a legolcsóbb Xiaomi fülhallgató, ami nemcsak az 1.870 forintos árán látszik, hanem az anyaghasználaton is. Szerencsére a fülhallgatók esetében viszonylag kevésbé számít a kinézet, ellenben a belbecs kiemelten fontos, és szerencsére ezzel most sincsen baj.

archív

Sades SA-902 fejhallgató teszt – Büdzsé cucc otthonra

2017.02.14.

Élőben egy picivel jobban néz ki, mint a képen. Ami azt illeti, ez már tavalyi rendelés, csak valahogy mindig voltak érdekesebb dolgok, amikről írhattam, sosem jutottam el idáig. Mostanra tökre eltűnt már a webshopokból, pár helyen kapni csak, pedig kispénzes terméknek remek választás.

archív

Xiaomi Mi In-Ear Headphones Pro teszt – A drágábbik dugattyú

2017.02.02.

Nehéz számontartani, hányféle fülese van már a Xiaominak a piacon. Van fiatalos, komolyabb, nagyon büdzsé, prémium minőségű, mikrofonos vagy mikrofon nélküli, és még sorolhatnám. Most egy drágább és komolyabb megjelenésű darabot próbáltam ki a Mi In-Ear Headphones Pro, más néven Mi IV Hybrid Dual Drivers Earphones személyében, ami szakít a Piston sorozattal, és egy új családot ...

archív

Awei fülhallgatók tesztje – Kínaiságok hazai képviselettel

2016.12.04.

Az Awei bizonyára sokak számára ismert név, az egyik vezető kínai hangtechnikai cégről van szó, akiknek már magyarországi képviseletük is van. Tőlük kaptuk meg a csaknem teljes, itthon forgalmazott vezetékes füles repertoárjukat, ráadásul még egy kupont is biztosítottak számotokra, amivel minden tesztelt típust 20% kedvezménnyel vásárolhattok meg (a cikk végén megtaláljátok).

archív

Xiaomi bluetooth headset teszt – Hordozható kínai titkárnő

2016.11.23.

A Xiaomi szekere még mindig nagyon megy, ez bebizonyosodott például a múltkori Mi5 teszt során is, most pedig egy Bluetooth headset személyében képviseltetik magukat. Ha Te is sokat ülsz autóban, sokat zaklat a főnök, esetleg a beosztottak, vagy csak sok barátod van, akik napjában többször is felhívnak, bizonyára számtalan órát eltöltöttél már a telefonoddal a ...

archív

Bluedio N2 Bluetooth-os sportfülhallgató teszt – Olcsóság sportembereknek

2016.11.15.

Egyre népszerűbbek a kifejezetten sportoláshoz kifejlesztett vezeték nélküli fülesek, hiszen így minimális zavaró tényező mellett élvezhetjük kedvenc zenéinket futás vagy edzés közben. Mai tesztalanyom egy ilyen ketyere, méghozzá a budget fajtából, fogadjátok sok szeretettel a mindössze 2300 Ft-ot kóstáló Bluedio N2 -t!

archív

Meizu EP-51 bluetooth sport fülhallgató teszt – Hi-fi hangzás híve

2016.11.05.

A Meizu EP-51 Hi-Fi hangzással reklámozott sportolásra és telefonálásra tervezett fülhallgató nem csak nagyon jól néz ki, de ugyanilyen jól is teljesít. Nem sok rosszat mondhatok el róla, de persze tökéletes termék nincsen. A kérdés a szokásos: megér-e ez a kis szexiség 9200 forintot?

archív

Oittm RE-E01 bluetooth sport fülhallgató teszt – Igazi Oittm cucc

2016.10.08.

Nemrég kaptam egy újabb Oittm terméket, mégpedig az egyetlen bluetooth fülhallgatójukat. Jelenleg Lopoo UK név alatt árulják az Oittm termékeket. Semmi más, számomra érdekes termék nincs is a kínálatukban igazából, viszont egy normális fülhallgató már nagyon jól jött volna futáshoz. Így jutottam el oda, hogy megrendelem ezt a 7500 forintos terméket. Hát, nem kellett csalódnom ...

archív

Ostry KC06A, Macaw RT-10, és Xiaomi Piston Basic teszt – Olcsótól a drágáig

2016.09.19.

Meguntam a régi KZ Audio fülhallgatómat, és gondoltam csinálok egy olyan tesztet, ahol 3 különböző árkategóriájú terméket mutatok be: Xiaomi Piston Basic, Macaw RT-10 és Ostry KC06A. Egyszer ki kell próbálnom egy „drágább” fülest is. Ennek örömére tehát vettem egyet 17.000-ért, egyet 5000-ért, meg egyet 1600 forintért. Mindhárom márkás, neves darab, lássuk, hogy mit produkáltak ...

hirdetés