hirdetés

Tesztek

archív

KZ-ED3 kínai fülhallgató teszt – szépszavú elegancia

2015.05.04.

Érdekes ketyeréhez jutottam. Megint egy fülhallgató, hadd örüljetek. Ilyen dizájnos ketyerét még nem láttatok Kínából, arra fogadni merek. Kukkantsátok meg, mit tud a KZ-ED3, hátha zsáner lesz!

archív

AWEI ES900i teszt – olcsó zenei örömök Kínából

2015.03.30.

Régebben volt már egyszer szó az AWEI termékéről, ő volt az ES-Q3. Az a füles akkor kb. 800 forint volt emlékeim szerint, és nagyon kellemesen csalódtam. Harisnyás kábel, fémházas füles, saját, díszes doboz, plusz harangok, és meglepően szép hangzás. Ugyanilyen lelkesedéssel váltottam le a mai napig hibátlanul működő fülest egy AWEI ES900i-re. Fórumon javasolták a ...

archív

Sades A30 XPower gamer fejhallgató teszt – nagyon édes, keserű élmény

2015.02.23.

A tavalyi év vége felé írtam egy gamer fejesről, ő volt a Sades SA-904. Vagyis meg volt bélyegezve a gamer szóval a kínaiak által. Kicsi volt a párnája, merev volt a fejes, nyomta 20-30 perc után a fülem, és semmi köze nem volt a 7.1-hez. Ennek ellenére új esélyt adtam a dolognak, és a gyártónak ...

archív

Sades SA-904 teszt – felemás gyönyör

2014.11.24.

Íme a Sades SA-904, az első gamer fejhallgató a blogon! Nagyon felemás tapasztalataim vannak vele kapcsolatban, egyfajta mézes madzag, amit még éppen sikerült elkapnunk, ahogyan végighúzták az orrunk alatt. A baj az, hogy csak egy része maradt a kezünkben. Érdekes cikk következik, tessék résen lenni!

archív

AWEI ES-Q3 meg a pillow speaker teszt – pofázik a párna és dübörög a basszus

2014.05.05.

Sziasztok! Ma két termékről is olvashattok, aminek több oka is van. Az egyik az, hogy a képen látható fehér izé nem érdemelne egy bekezdésnél többet, de valószínűleg mégis többet fog kapni, mert kegyetlenül jó fej vagyok. A másik okát most elfelejtettem, de majd mondom közben, ha eszembe jut.

hirdetés