hirdetés

Tronsmart cuccokhoz szereztünk kuponokat

Igazi nyalánkságok, EU raktárból

hír
Tronsmart cuccokhoz szereztünk kuponokat 1
írta: hajas
2021-07-29

Három jól ismert és népszerű Tronsmart kütyühöz tudtam szerezni kupont a Geekbuyingtól. Ezek nem mások mint az Apollo Q10, a Force 2 és az Onyx Ace, melyek közül utóbbi kettő már járt nálunk. Most mindegyik kütyüt nagyon jó áron tudjátok beszerezni a Geekbuyingtól, ráadásul EU raktárból rendelhetitek meg őket, így nem kell többletköltségekkel számolnotok.

Tronsmart Onyx Ace

A Tronsmart Onyx Ace még tavaly májusban tett látogatást szerkesztőségünkben, a róla készült tesztünket itt találjátok. Egy töltéssel 5 órán át hallgathattok vele zenét, míg a Type-C kábellel tölthető bölcső további 24 órányi zenehallgatáshoz szükséges energiát tárol magában. Bluetooth 5.0-s chip gondoskodik a stabil kapcsolatról és az alacsony energiafogyasztásról, ráadásul a készülék támogatja az aptX-et, így kiváló minőségben hallgathatjátok kedvenc számaitokat. A fülesek oldalai érintésérzékenyek, vagyis anélkül válthattok a számok között vagy fogadhattok hívást, hogy elő kellene venni a mobilotokat a zsebetekből. Ha használjátok az NNNDEOA kódot, akkor szállítással együtt 7900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolhatjátok meg.

Tronsmart Apollo Q10

Az Apollo Q10 egy minimalista külsővel megáldott vezeték nélküli fejhallgató. Puha, over-ear kialakítású párnákat kapott, így hosszú távon is kényelmes a viselése. Egy töltéssel akár 100 órát is kibír, hiszen hatalmas, 1200 mAh-s akku került bele, amit Type-C kábellel tudtok tölteni. Talán a legizgalmasabb tulajdonsága, hogy aktív zajszűrőt kapott, ami jelentősen redukálja a külvilágból érkező zajokat. Az oldalán egy érintőfelület található, melynek segítségével állíthatjátok a hangerőt, válthattok a számok és az üzemmódok között. Ha letöltitek a Tronsmart appot, akkor pedig saját ízlésetek szerint tudjátok testreszabni a hangszínt, illetve a vezérlést is módosíthatjátok. Néhány mozdulattal összecsukható, ami jól jöhet például az utazás során, hiszen jóval kevesebb helyet foglal így a táskátokban. Ha használjátok az 5LPQBLZV kódot, akkor szállítási díjjal együtt is csak 12 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kell érte fizetni.

hirdetés