hirdetés

Amazfit Powerbuds kihagyhatatlanul alacsony áron

hír
Amazfit Powerbuds kihagyhatatlanul alacsony áron 1
írta: SonkaMod
2022-01-14

Nagyon erős ajánlatokkal indult az év, a különböző webshopok és piacterek egymásra és magukra licitálnak rá a jobbnál jobb ajánlatokkal. Persze fel kell ilyenkor rázni a vásárlóközönséget, de erre azért nem számítottunk. Például itt van az Amazfit Powerbuds fülhallgató, ami egy héttel ezelőtt is nagyon jó áron ment, de most még jóval olcsóbb az Aliexpress Winter Sale-en. A felsőkategóriás TWS fülhallgatót most mindössze 13 800 Ft-ért rendelhetjük meg EU raktárból.

Egy töltéssel 8 órán át hallgathatunk vele zenét, ami nagyon szép adat, a töltődobozzal pedig a 24 óra is kijön. Talán nem fogják sokan használni, de tettek rá pulzusmérő szenzort is, ami az edzés közben méri a pulzust a fülünkben.

A Powerbuds egy nagyon fejlett sportfüles, és nem véletlen, hogy amikor teszteltük, még 30 000 forint körül volt az ára. Azóta viszont sokat olcsósodott, és már az előző héten is megírtuk, hogy milyen jó áron megy. Most az Aliexpress Winter Sale rátett még egy lapáttal, így a TOP4 kuponkóddal és egy 10$-os store kuponnal mindössze 13 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhetjük meg. A szállítás is ingyen jár hozzá, ráadásul EU raktárból, tehát jó gyorsan ki is szállítják. Elképesztően jó ajánlat ez egy ilyen eszközért, szinte már a budget kategória árán rendelhetjük meg, pedig sokkal többet tud, mint egy alap füles.

hirdetés