hirdetés

Li-Ning Red Hare VI maratoni futócipő leárazva

A legendás csuka hatodik generációja elérhető

hír
Li-Ning Red Hare VI maratoni futócipő leárazva 1

Forrás: Li-Ning Official Store

írta: Don Kartács
2023-11-11

Nem egy Li-Ning futócipőm van itthon – kb. 10 pár – mert valamikor 2020 környékén rájöttem, hogy ugyanazt tudják, mint a nyugati márkák vagy többet, csak olcsóbban. Ezek közül is kiemelkedően jók a Li-Ning akkor még Rouge Rabbit sorozatba tartozó cipői, aminek az újabb szériáját Red Hare-re keresztelték át. Simán hozzák az Asics, Adidas, Saucony szintet, de inkább futunk a Li-Ningekben. A mindenféle automata Aliexpress kedvezményeknek – spen&save + coinok- köszönhetően 16 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vihetitek haza, a szállítás ingyenes. Mennyi most egy ilyen szintű Hoka, Asics vagy Mizuno? Valahol 40-60 000 forint között.

A Li-Ningért annak idején egy 46 000 forintos Asics Gel Cummulust cseréltem le,

ami nehéz volt, szar minőségű, utáltam, a Rouge Rabbit IV több nagyságrendekkel jobb cipő. Esőben is futottam benne, ott egy picit csúsztak a tükörfényes betonon, meg a sárga keramiton, de ott mi nem csúszik? Az új generáció, a Red Hare talpmintázatán változtattak, és jobban tapad, mint korábban, szóval valószínűleg már ez sem probléma.

De beszéljenek helyettem a számok: Alin a Li-Ning Official Store-ban 611 értékelés van, ebből 175 db! képes értékelés, az átlaguk 4,9 csillag az 5-ből. Érdemes néhányat elolvasni, mennyire imádja mindenki ezeket a cipőket. És mivel ez egy tipikus futócipő, számtalan színben kapható, de én a narancsot ajánlom, mert egyrészt badass a kinézete, másrészt szürkületben is jól látszik. A mindenféle automata Aliexpress kedvezményeknek köszönhetően 16 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vihetitek haza, a szállítás ingyenes. Aki nem ismeri, annak nagyon ajánlom a kipróbálását.

hirdetés