hirdetés

A Roidmi EVA 50 000-et adott le a nyitó árához képest

Jelentősen olcsóbb, mint tavaly

hír
A Roidmi EVA 50 000-et adott le a nyitó árához képest 1

Forrás: Geekbuying

írta: Don Kartács
2023-04-19

A Roidmi EVA a cég csúcs robotporszívója, amit a kor követelményeinek megfelelően durván széjjel okosítottak. Tényleg mindent tud, alig van konkurenciája – mondjuk a Roborock Ultra szériája az -, porszívóz és felmos, hetekig automatizálható, önmagát tisztítja, szóval tényleg űrtechnika kerül a nappalitokba. A ROIDMIEVA kupon segítségével 229 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vihető haza, ami jelentős fogyókúra a megjelenéshez képest, csak nem a tömegét adta le, hanem az árát.

Ha végzett a robot a felmosással, akkor visszatér a dokkolójára, és a koszos vizet kiüríti, majd újra feltölti önmagát. A két víztartály űrtartalma 3,6 és 4 liter, ez már lehetővé teszi, hogy nagyjából 60 napra teljesen automatizálható legyen a cucc, hiszen mindent csinál magától, mert a portartály ürítése is automatikus. További extra, hogy a felmosófejeket nemcsak kitisztítja, hanem meg is szárítja a takarítás befejeztével, így azok nem fognak bebüdösödni sem.

Sajnos az ára reflektál a tudására, nem olcsó, de nagyjából 50 000 Ft-tal kérnek érte kevesebbet – 285 000 Ft volt a debütáló ára, amiről itt írtunk -, mint a megjelenéskor. A ROIDMIEVA kupon segítségével 229 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).ért szerezhetitek be EU raktárból, ingyenes szállítással karöltve.

hirdetés