hirdetés

Már féláron rendelhető a Jimmy JV71 mindenes porszívó

hír
Már féláron rendelhető a Jimmy JV71 mindenes porszívó 1
írta: Don Kartács
2021-11-26

A Jimmy körülbelül 2-3 évvel ezelőtt kezdte el a porszívóforradalmat, akkor jöttek ki az első komoly gépeikkel. Ezek közül az egyik a JV71 volt, amihez hasonlót azóta sem csináltak, pedig funkcionalitásban nagyon ott volt a szeren. Kettő is van a szerkesztőségünkben, és azóta is remekül működnek, egy bajuk van, hogy nehéz hozzájuk kellékanyagot szerezni, de az ezen a linken elérhető szűrőkkel tökéletesen működik. Az ár szépen legravitált, a tesztünk idején még 84 000 Ft-ot kértek érte, most pedig 42 600 Ft-ért vihető flash sale keretein belül, lengyel raktárból, ingyenes szállítás mellett.

A Jimmy JV71 koncepciója az, hogy egy olyan porszívó, ami használható hagyományos akkus állóporszívóként, morzsaporszívóként, atkaporszívóként és autós porszívóként is. Ez pedig sikerült is a gyártónak, mert ez a modell eleget tesz minden követelménynek. A maximális szívóereje 18 000 Pa, amit mostanában már nem hívunk soknak, de valójában azért elég jó érték. Az akkumulátora 2500 mAh kapacitású, és azzal akár 45 percet is lehet vele takarítani. Egy töltőtalpat adnak hozzá, erre kell ráállítani a gépet, hogy újra tele legyen energiával. A gép teste nagyon kicsi, ez leválasztható a rúdról, és úgy lehet morzsaporszívónak használni.

A motoros forgófejen egy plusz szűrő és portartály található, ez is egy olyan érdekesség, amit más modellnél nem láttunk még. A már említett kiegészítőkön kívül kapunk hozzá egy motoros atkaeltávolító fejet, háromféle kefés szűkítőt, de ami a legjobb, hogy egy flexibilis csövet is. Ez utóbbival nagyon jól lehet kocsit takarítani, mert mindenhova be tudunk nyúlni vele. Még az ülések közé és alá is beférünk vele, nincs olyan szeglete a járműnek, amit ezzel a masinával ne lehetne kiporszívózni. Egyetlen negatívumot tudok mondani, ami a több éves tartósteszt során kijött: viszonylag gyorsan kopik a felülete, ha sokat kiszedegetitek a központi vázából. Cserébe viszont megbízható, hiszen 2 db is 3 éve megbízhatóan üzemel. 

A sok kiegészítő miatt a Jimmy JV71 egy nagyon összetett gép, amivel remekül lehet takarítani. A készülékről anno készítettünk részletes tesztet is, azt is érdemes róla átolvasni. A kezdeti ára még 84 000 forint volt, de mostanra már sokkal olcsóbban is meg lehet vásárolni. A Banggood Black Friday keretein belül mindenféle kupon nélkül 42 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül, lengyelországi raktárból. Tehát mostanra egy olcsó akkus porszívó lett, így aki egy ilyen mindenesben gondolkodik, annak ez megfelelő választás lesz.

hirdetés