hirdetés

Elérhető árú lett a Mibro Color okosóra

Egy profi aktivitásmérő

hír
Elérhető árú lett a Mibro Color okosóra 1
írta: SonkaMod
2021-05-12

A Mibro Color már majdnem egy hónapja elérhető a piacon, de eddig olyan magas áron kínálták, hogy nem volt érdemes ránézni sem. Ez valószínűleg azzal volt magyarázható, hogy a valódi forgalmazás csak most kezdődik és most olyan alacsony áron lehet rendelni, hogy ennyiért már meggondolandó vétel.

270 mAh-s akkumulátorral szerelték fel a Mibro Color-t, amivel átlagos felhasználás mellett akár 10 napot is kibír egy feltöltéssel, de ha csak egyszerű órának használjuk, akkor a két hét sem elérhetetlen vele. 15-féle sportolási mód van benne, így a legelterjedtebb mozgásformák monitorozására fel van készülve. Az edzés adatait Bluetooth 5.0-s kapcsolattal szinkronizálja az okostelefonunkra, a Mibro Fit applikációba. A mozgás során folyamatosan méri a pulzusunkat és a véroxigén szintünket is.

Az alkalmazásban látjuk az aktivitásainkat, a lépésszámot, pulzusértékeket és az alvásadatokat.

Az okoskiegészítő még egy hosszú sor további funkcióval rendelkezik, mint például a zenevezérlés, ébresztőóra, kameravezérlés, számológép és emlékeztetés, hogy igyunk elég vizet, és álljunk fel az ülőmunkánkból egy kis mozgásra. Az értesítéseket is kijelzi, ha kapunk egy SMS-t, emailt vagy egyebet, akkor jelezni fog az óra is. Mivel egy ilyen eszközt folyamatosan a csuklónkon hordunk, nagyon lényeges, hogy hogyan néz ki. Azon túl, hogy a termék szép, még lényeges, hogy a számlap is cserélhető legyen az ízlésünk szerint. A Mibro Color tartalmaz egy rakás előre gyártott variációt, de akár mi magunk is kreálhatunk újakat. Bár sok nyelven képes működni, de ebben a magyar nem szerepel, viszont értelemszerűen az angol/német/francia/spanyol elérhető rajta.

Pár héttel ezelőtt, amikor megjelent az Aliexpressen, akkor ez egy elég drága óra volt, most viszont már sokkal kecsegtetőbb áron hozzá lehet jutni. A YouPin Global Store-ban még egy 4 dolláros store kupon is elérhető rá, amivel mindössze 10 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint). lesz a végösszeg, ami bőven áfa- és vámhatár alatti összeg. Május 16-ig ezzel a – terméklapon kérhető – store kuponnal, utána pedig a MIBROCOLORZ kuponkóddal érhető el a kedvezményes ár. Ha alternatív beszerzési forrást szeretnénk, akkor a Youpinlab.com-on is beszerezhető ennyiért szintén a ZMIBROCOLOR kuponkód felhasználásával.

hirdetés