hirdetés

Beast kiadást kapott az ADO A20F elektromos bicikli

Ez valóban „vadállat” gép lett

hír
Beast kiadást kapott az ADO A20F elektromos bicikli 1

Forrás: Geekbuying

írta: SonkaMod
2023-03-02

Még valamikor 2021-ben jelent meg az ADO A20F, ami egy elektromos fatbike volt, viszonylag elérhető áron. A közönség jól fogadta, az ADO pedig azóta is egy kedvelt márka, még akkor is, ha nem nőttek azóta sem nagyon hatalmasra. Az ikonikus A20F most egy igen látványos ráncfelvarráson esett át, és megkapta a Beast nevet, ami nem véletlenül utal arra, hogy ez valószínűleg egy nagyon ütős e-bike lett.

Az ADO többnyire rendesen halad a korral, és ez ezen a biciklijükön is látszik, mert van benne Bluetooth, és összekapcsolható okostelefonos appal. A szoftveren keresztül látjuk a gépről a fontosabb információkat, illetve némi beállítási lehetőség is elérhető benne. Kis érdekesség, hogy adnak hozzá felszerelhető telefontartót, illetve van kimeneti USB port a biciklin, tehát menet közben a készülékünket is lehet tölteni, ez pedig folyamatos navigáció mellett nagy plusz pont.

Az ADO ezzel a fatbike-kal nagyon jó bringát készített. A kompakt méret lehetővé teszi, hogy szállítsuk, a nagy hatótáv önmagáért beszél, a plusz funkciók pedig ráteszik a pontot az i-re. Persze nem filléres e-bike, de a nyomatékszenzoros kerékpárok között nem is drága. Egyelőre csak Geekbuyingon kapható, a GKBADOBEAST  kuponkódot kell bemásolni, így pedig 576 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhető meg európai raktárból, mindenféle plusz költségtől mentesen.

hirdetés