hirdetés

Longer lézergravírozó és 3D nyomtató remek áron

Indulhat a kreatívkodás

hír
Longer lézergravírozó és 3D nyomtató remek áron 1

Forrás: Longer3d.com

Norbi
írta: Norbi
2022-06-09

A Longer 3D termékeiről már írtunk korábban is, jellemző rájuk, hogy a jó specifikációkhoz egy remek ár párosul. Ez igaz mindkét, a cikkben szereplő készülékre is. Mindkettő árát úgy lőtte be a gyártó, hogy már egy egyszerű felhasználónak is megfizethető lehet, ha van ilyen irányú érdeklődése. Közös jellemzőjük továbbá, hogy PC-től függetlenül is képesek nyomtatni, gravírozni.

A gravírozónak a mintákat a Windowson és Linuxom elérhető LaserGRBL vagy a Windowson, Linuxon és macOS-en használható LightBurn alkalmazással küldhetitek át a számítógépetekről, a képek formátuma pedig lehet többek közt JPG, PNG, BMP, DXF vagy SVG. A készülék több védelemmel is el van látva: védi a szemünket a lézernyaláb körüli búra, hogy ne lehessen közvetlenül belenézni, ezenkívül hővédelemmel is el van látva, illetve egy biztonsági funkció lekapcsolja a lézert, ha a gépet fizikai behatás, például lökés éri.

A készülék ára 101 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., ha használjátok a RAY5$30  kuponkódot. Ebben az árban már a szállítás és az áfa is benne van. Ez egy nagyon jó ár, mert kb. ennyiért tudjuk megvenni a konkurencia hasonló termékeit is, de azok nem rendelkeznek beépített LCD kijelzővel, tehát nem alkalmasak offline munkára. Sokszor a gravírozók nagy mérete miatt, már nem fér melléjük a laptop sem, nemhogy egy számítógép, itt ez nem jelent gondot, hiszen dolgozhatunk vele ezek nélkül is.

Longer LK5 Pro

A Longer LK5 Pro nyomtatási mérete 30x30x40 cm, ez 3D nyomtatós berkekben elég nagynak számít, használatával már méretesebb tárgyak is kinyomtathatóak. Összeszerelése egyszerű, megérkezésekor már 90%-ban össze van rakva, onnan már csak pár lépés, és használható is a masina, és ehhez természetesen a gyártó minden szükséges eszközt mellékel. A nyomtatás nagyon halk, szinte nem is lehet hallani, ha dolgozik a gép, és vásárolhattok hozzá további opcionális kiegészítőket is. A készülék része egy 4,3 colos érintőképernyős kijelző, amin leolvasható az összes szükséges információ, illetve beállítások is eszközölhetők rajta.

A 3D modelleket többféle szoftverrel is kinyomtathatjátok, például Curával vagy a Reptier Hosttal. Mindkét program ingyenesen letölthető a linkeken keresztül, ezek szedik szét a modellt szeletekre, és tervezik meg a nyomtató mozgását.

A Longer LK5 Pro ára most nagyon kedvező, ha a Longer3D webshopján keresztül rendelitek meg. Rendeléskor érdemes használni az LK5PRO$30  kuponkódot, mert így egészen pontosan 108 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kell csak fizetnetek érte. A terméket európai raktárból küldik, a szállítás ingyenes, és ebben az árban már az áfa is benne van, így semmilyen más költséggel nem kell számolni.

hirdetés