hirdetés

Jó áron lehet vinni a Geemax középkategóriás futópadját

Nemcsak kezdőknek

hír
Jó áron lehet vinni a Geemax középkategóriás futópadját 1

Forrás: Banggood

írta: SonkaMod
2023-02-13

A futás az egyik legjobb mozgásforma, amit művelhetünk akkor, ha mozogni szeretnénk, de nincsen sok időnk. Pár perc alatt felugrik tőle a pulzus, nagyon sokat javít a keringésen, az állóképességen és a tüdőkapacitáson is. Ám sokan nem szeretnek kint futni, de egy futópaddal a négy fal között is végezhető a tevékenység. Nem is drága mulatság, mert a Geemax egyik futópadja nagyon kedvező áron rendelhető meg Banggoodról.

120 kilogrammal is lehet terhelni a gépet, tehát nagyon sokaknak megfelelő, nemcsak a 60 kilós kínai tud rajta edzeni. A termék az alap futópadoknál jóval többet kínál, hiszen összecsukható, viszonylag gyorsan is lehet rajta edzeni, és az appos összeköthetőség nagy plusz pont. Még Bluetooth hangszórós funkciója is van, tehát zenét is hallgathatunk sportolás közben.

Egyáltalán nem drága a tudásához képest, sőt, leginkább olcsónak mondható. Most Banggoodon a Sports23q1  kuponkódot kell hozzá felhasználni, így pedig megrendelhető 74 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért, ingyenes házhozszállítással, európai raktárból. Semmilyen plusz költséget nem kell rá megfizetni, így ez egy bomba vétel.

hirdetés