hirdetés

Itt a legújabb budget Redmi telefon

A Redmi A3 letarolhatja az olcsó telók piacát

hír
Itt a legújabb budget Redmi telefon 1

Forrás: Gshopper

írta: Atika
2024-03-11

A Gshopperen tűnt fel először a Redmi A3 global verziója, ami a márka legújabb olcsó okostelefonja. Az „A” modellek mindig a Redmi széria belépőszintjét képviselték és nagyon jó választás lehetett első vagy tartalék telefonnak a családban. Az A3 sem lesz kivétel ez alól, azonban az ára ellenére van olyan tulajdonsága, amivel még egy iPhone 15 sem rendelkezik, többszörös áron. Az újdonság már 38 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért megvásárolható a gshopperxiaomi  kuponkóddal, három különböző színben, extra költségek nélkül.

Másrészről viszont van a jobb oldalra, bekapcsoló gombba integrált ujjlenyomat-olvasó, 3,5 mm-es jack csatlakozó, ac WiFi, Bluetooth 5.3, GPS mindenféle egyéb műholdtámogatással és nemcsak fekete, hanem kék, illetve zöld színben is elérhető a készülék. Utóbbi ráadásul bőrszerű textúrát kapott a hátlapon, ami eléggé feldobja a megjelenését.

38 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért a gshopperxiaomi  kuponnal nagyon jó vétel a Redmi A3, ha egy gyerkőcnek kerestek első telefont vagy annyira ritkán használjátok az okosfunkciókat, hogy megbékéltek az alsókategóriás sebességgel.

hirdetés