hirdetés

Ha kínai elosztó, akkor Tessan

Olcsó, mégis minőségi elosztók, utazós átalakítók

hír
Ha kínai elosztó, akkor Tessan 1
írta: SonkaMod
2021-08-09

Az Aliexpress rejtett és kevésbé rejtett bugyraiban találhatjuk meg sokszor a számításainkat, olyan kínai gyártók személyében, amikről még sosem hallottunk. A Tessan például egy ilyen márka, akik leginkább elosztókban, utazós átalakítókban és okosotthonban utaznak. A vállalatot 2015-ben alapították, így még viszonylag újnak számítanak, de a termékpalettájuk az idők során már felfejlődött. Mi éppen konnektor átalakítókat és elosztókat kerestünk, amikor rájuk találtunk, az értékeléseik alapján pedig egy figyelemre méltó cég.

Ha kínai elosztó, akkor Tessan 2

Tessan egydugós, USB-s elosztó (TS-611-DE)

Ennek a kütyünek a lényege, hogy a konnektor foglalat nélkül tudjunk USB-s eszközöket is tölteni a hálózatról. Egy darab dugalj van rajta és két darab USB-A csatlakozó, amik 2,4 amperesek. A kütyün maximum 16 A mehet keresztül, ami azt jelenti, hogy 3600 W összteljesítményű fogyasztót képes megtáplálni. Az eszköz felvértezett túláram, túlfeszültség és túlmelegedés elleni védelemmel, így teljesen biztonságos a használata. Az Aliexpresses hivatalos boltban, áfával együtt körülbelül 3100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül.

Ha kínai elosztó, akkor Tessan 3

Tessan két foglalatos, USB-s elosztó (TS-321-DE)

Az előző modellhez nagyon hasonlító kialakítású kütyü, csak éppen ezen már két 230 voltos dugalj található, két USB-A port társaságában. A teljesítménye ugyanaz, ez is 3600 W-tal terhelhető, csak ezt többfele oszthatjuk el. A dizájn ennél már más, talán szebb is, de ez abszolút szubjektív. A biztonsági védelmek ebben a kütyüben is megvannak, nem fogjuk vele leégetni a házat. Az ára már borsosabb, talán ez a leggyengébb ár/érték arányú kütyü a három közül, áfával együtt 4700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül. Na persze azért ezt sem lehetne drágának nevezni.

Ha kínai elosztó, akkor Tessan 4

Tessan három foglalatos, USB-s elosztó (TS-301-DE)

Ez a legtöbb csatlakozóval megáldott kütyü a három közül, ahhoz képest viszont nem is nagy. A három konnektor foglalat a kocka egy-egy oldalán kapott helyet, a három USB dugalj pedig az eszköz elején. Ezen már bekapcsoló gomb is van, és LED-del jelzi a működését. Az egyetlen hibája, hogy maximum 10 amperrel terhelhető, tehát nem dughatjuk rá a hősugárzót és a hűtőszekrényt együtt, de kisebb fogyasztókkal azért elbír. Ha pedig mégis beütne a gebasz, akkor a biztonsági funkciók ebben is életbe lépnek, és megakadályozzák a nagyobb bajt. Ár/érték arányban nagyon tetszetős a termék, mindössze 5400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül áfával együtt, tehát igencsak baráti az árazása.

hirdetés