hirdetés

Én ezeket a LEGO-hoz hasonlító szetteket vettem 11.11-en

Az autókra mentem rá

hír
Én ezeket a LEGO-hoz hasonlító szetteket vettem 11.11-en 1

Forrás: Aliexpress, GeForest Store

írta: SonkaMod
2023-11-17

Nagyon régóta szemezek azokkal a LEGO Technic szettekre hajazó építős játékokkal, amik Aliexpressen kaphatók. Ezek rendszerint rosszabb minőségűek, mint a LEGO, de nyilván sokkal olcsóbbak is. Idén elhatároztam, hogy veszek magamnak valamit és annyira belehájpoltam magam, hogy vettem többet is, most ezeket mutatom meg, hátha mást is érdekel ez a téma.

A másik választásom a Ford Mustang Shelby GT500-nak a mására esett, ami szerintem az eredeti autóra nem annyira hasonlít, viszont jól néz ki. A modell szintén nagyjából 500 darabos és 24 cm hosszú. LEGO-ból szintén létezik ez a modell, de más színben, illetve más megoldásokkal, tehát nem ugyanaz az építési élmény. Az Alis autó viszont nagyjából 9,5 dolláros vételárral rendelkezik, azaz 3300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)..

A harmadik lett a nagyvad, egy Lamborghini Sián, ami már egy nagyjából 1300 darabos, 36 centiméteres szett. Eredeti LEGO-ból ez már egy nagyon komoly darab, 3000 feletti elemszámmal, tehát bőven nem ugyanaz a kettő, de nyilván árban sem. Aliexressen nagyjából 7300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhető, de érdemes a fent említett technikát kipróbálni, mert nekem is sikerült jóval olcsóbban kifogni.

hirdetés