hirdetés

Elindult a Geekbuying SuperSale

PayPal fizetéssel extra 10 dollár kedvezményben is részesülhettek

hír
Elindult a Geekbuying SuperSale 1

Forrás: Geekbuying

Bagi
írta: Bagi
2023-09-12

Alighogy véget ért a Banggood születésnap, máris megérkezett a Geekbuying Super Sale. Laptopokat, tableteket, okos otthoni eszközöket, elektromos járműveket és egy csomó izgalmas cuccot kedvezménnyel vásárolhattok meg. PayPal és bankkártyás fizetési mód választása esetén, akár 10 dollár kedvezmény is ütheti a markotokat. Látogassatok el az akciós oldalra, ahol izgalmas ajánlatokba futhattok.

Roidmi EVE CC robotporszívó

A Roidmi EVE CC takarítórobot sokkal több, mint egy hagyományos robotporszívó, hiszen a dokkolója egy 2,5 literes hulladékgyűjtőt is tartalmaz, amely automatikusan kiüríti a 260 ml-es portartályt minden takarítás után, így pedig nagyjából 60 napig nem igényel felhasználói beavatkozást. Erős, 3800 Pa szívóerőre képes, 4 fokozatban tudjátok állítani, választhattok az erős, közepes, normál és a halk szint között. A porszívó alaposan kipucolja a szőnyegeket a forgókefe segítségével. A 3200 mAh kapacitású akkumulátor 180 perc üzemidőt tesz lehetővé, ami a gyártó szerint 150 négyzetméter kitakarítására alkalmas. Ha a robot végzett a munkával, magától visszatér a dokkolóra, de ha menet közben merül le, a töltés után onnan folytatja a tisztítást, ahol abbahagyta. Természetesen fel is moshattok vele, van benne egy 290 ml-es víztartály is.

Az LDS lézeres navigációnak köszönhetően gyorsan elkészíti a ház térképét, érzékeli az akadályokat és kikerüli azokat még sötétben is. A térképhez hozzáfértek telefonos applikáción keresztül, ahol beállíthattok takarításból kizárt területeket, de ezen keresztül ütemezhetitek is a takarítást. Ellátták leesés elleni védelemmel, és megmássza a legfeljebb 17 mm magas akadályokat. Működése igen csendes, kevesebb mint 76 dB a zajszintje. A bázis nem foglal túl nagy helyet, mindössze 275x199x293 mm.

A Geekbuying GKB23SS25  kuponjával 105 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért tudjátok megrendelni. Ha PayPal vagy bankkártyás fizetést választotok, még 10 dollár kedvezményt zsebelhettek be. A porszívót egy hét alatt, lengyel raktárból, ingyenes szállítással küldik.

hirdetés