hirdetés

A Hekkánál is tombolnak a Black Friday akciók

Hoztunk néhány bomba jó ajánlatot

hír
A Hekkánál is tombolnak a Black Friday akciók 1

Forrás: Hekka

írta: hajas
2022-11-24

Szinte az összes kínai webáruház Black Friday őrületben ég, és természetesen a Hekka sem szeretne kimaradni a sorból. Hoztam nektek néhány kiemelt ajánlatot, melyekre érdemes lecsapni. A cikkben olvashattok az Ulefone Power Armor 18T-ről, a Dreame V9 Próról, valamint a Proscenic M7 Próról is.

Dreame V9 Pro

A Dreame V9 Pro 20 000 pascalos szívóerővel szippantja fel az útjába kerülő piszkot, melyet a 0,5 literes portartályába gyűjt. A készülék mindössze 1,5 kilogrammot nyom a mérlegen, így mindenki kényelmesen tudja használni. A kiáramló levegő egy többlépcsős szűrőrendszeren halad keresztül, aminek az utolsó állomása a HEPA filter, ami a legkisebb porszemeket is rabul ejti. Az energiaellátásról egy 2500 mAh-s akkumulátor gondoskodik, melynek segítségével akár 1 órán keresztül takaríthattok. A gyártó több különböző szívófejet mellékel a készülékhez, jár hozzá a egy motoros padlótisztító, egy atkaporszívó, illetve két kefés szűkítőfej.

Ha beírjátok a megfelelő mezőbe a HKV9P  kódot, akkor 59 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhetitek meg a poreszt a Hekka EU raktárából, ingyenes szállítással.

Proscenic M7 Pro

A Proscenic M7 Pro LIDAR szenzor segítségével térképezi fel a lakásotokat, majd ez alapján tervezi meg a takarítási útvonalat, így egyetlen négyzetcentiméter sem fog kimaradni a takarításból. 2700 Pa-os szívóerővel rendelkezik, a szőnyegeket pedig képes felismerni, így csak akkor emeli meg a teljesítményt, ha arra szükség van. A porszívózás mellett feltörölni is tud, vagyis a finom port és a kisebb foltokat is el tudja tüntetni útja során. 5200 mAh-s akkuval vértezték fel, ami a gyártó szerint akár 300 négyzetméter kitakarításához is elegendő. App segítségével vezérelhetitek, tudjátok időzíteni, távolról elindítani, no-go zónákat adhattok meg neki. Takarítás után visszatér a töltőállomásra, ahol nemcsak feltölt, hanem az összegyűjtött piszkot átemeli a dokkolóba.

A HEKKAHU10  kuponkóddal 99 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhetitek meg EU raktárból, ingyenes és villámgyors szállítással.

hirdetés