hirdetés

Újra elérhető a BlitzWolf mini légkondija

hír
Újra elérhető a BlitzWolf mini légkondija 1
írta: SonkaMod
2021-05-21

Légkondicionáló gépnek azért túlzás lenne hívni a BW-FUN10-et, de az tény, hogy arra találták ki, hogy jobban érezzük magunkat a dög melegben. Nyilvánvaló, hogy egy filléres berendezés nem fog valódi megváltást hozni a gatyarohasztó melegben, de valamiféle enyhülést azért képes elérni, legalábbis, ha magunk mellett üzemeljük be.

A kütyünek a tetején egy RGB LED világítás is helyet kapott, ami színváltós üzemmódra képes, de bármilyen színre be is állíthatjuk és ki is lehet kapcsolni. Az előre felszerelt fülénél fogva pedig egy mozdulattal odébb helyezhetjük a berendezést. Beépített akkumulátora 2600 mAh-s, amivel körülbelül 6 órát tud üzemelni, a 3 decis víztartálya pedig 5 óra alatt ürül ki, de ez a sebességi fokozattól is függ, ami három lépcsőben állítható.

A BlitzWolf BW-FUN10-zel talán könnyebben lehet majd elviselni a nagyon meleg nyári napokat, amiket egyelőre még nem látunk, hogy jönnének, de minden bizonnyal hamarosan a nyakunkon lesznek. A Banggoodon 11 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért lehet megrendelni, és ebben az összegben már a szállítási költség is benne van, valamint áfát és vámot sem kell rá fizetni.

hirdetés