hirdetés

Kategóriájának legjobb fritőze még olcsóbb lett

hír
Kategóriájának legjobb fritőze még olcsóbb lett 1
írta: Don Kartács
2021-11-11

Nem is olyan régen teszteltük a BlitzHome BH-AF2 forrólevegős fritőzt, ami kétféle kiadásban került forgalomba. Van belőle egy teljesen manuális, tekerőgombos verzió, és egy applikáció alapú okos variáns is. Nem kell megijedni, ez nem egy noname gyártó terméke, hanem a BlitzWolf direkt konyhai felhasználásra szánt eszközeit tömörítő brand. Érdekes módon a nem okosért kért 25 000 Ft-os, míg az okosért kért 27 700 Ft-os árat három kuponnal is el lehet érni – a BGjoaoAF2, a BG1111AF2 és a BGAF211 -, a termék ráadásul EU raktárból érkezik, ingyenes szállítás mellett.

Ennyiért itthon ilyen tudást nem kaptok

Az egyik első olyan BlitzWolf termék ez a fritőz, ami BlitzHome néven jelent meg. Valójában a BW-AF1-hez rendkívül hasonló eszköz, csak egy kicsivel kisebb, és véleményem szerint normálisabban is néz ki. Persze kicsinek ez sem mondható, mert 5 literes a hasznosítható térfogata, tehát 3-4 adag elkészítésére elegendő a belső méret, ahogyan az tesztünkből is kiderül. A teljesítménye 1500 watt, a különlegessége pedig az, hogy hozzáadott zsiradék nélkül süthetünk benne a forró levegő segítségével.

Hasonlóan, mint egy légkeveréses sütő esetében, itt is egy ventilátor cirkuláltatja a levegőt, csak éppen sokkal gyorsabban felmelegszik.

A gépen lehet állítani a hőmérsékletet és időzíteni a leállítást. Többféle előre definiált módja is van, ezeket az okos verzión a tetején lévő érintőgombokkal állíthatjuk be. Az alkalmazás segítségével lényegében ugyanazok a lehetőségek adottak, mint a gépen, csak éppen távolról is vezérelhetjük WiFi-n keresztül. A BH-AF2 különlegessége továbbá, hogy viszonylag halkan működik, legalábbis a többi hasonló géphez képest alacsonyabb zajszinten üzemel. A teszt közben pedig két fontos előnyére is rájöttünk: az érintésérzékeny felületet sokkal könnyebb takarítani, mint ha tekerőgombos lenne, illetve a sütőtálcája nagyon könnyedén elmosható.

Érdekes módon a nem okosért kért 25 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., míg az okosért kért 27 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-os árat három kuponnal is el lehet érni – a BGjoaoAF2, a BG1111AF2 és a BGAF211 -, a termék ráadásul EU raktárból érkezik, ingyenes szállítás mellett.

hirdetés