hirdetés

A BlitzWolf BW-BR7 egy felsőkategóriás Bluetooth transzmitter

hír
A BlitzWolf BW-BR7 egy felsőkategóriás Bluetooth transzmitter 1
írta: SonkaMod
2021-09-22

Az otthon használható Bluetooth transzmitterek között is már nagyon nagy a választék, és a butább eszközök is egészen okosak. A BlitzWolf BW-BR7 viszont az egyik legjobb átjátszó a piacon, ami rengeteg funkcióval rendelkezik, és egészen alacsony áron meg lehet rendelni. Már bőven 10 000 forint alatt megszerezhető, és ez a kütyü ennyiért minden elvárásunknak megfelel.

Az eszközön négy nyomógomb kapott helyet, amikkel az átjátszás vezérelhető, oldalt pedig egy tolókapcsolóval lehet bekapcsolni, és itt állítható az adó és a vevő mód is. A hátulján kimenetként és bementként is egy-egy jack csatlakozó és optikai portok találhatók. Mivel az otthoni hangrendszereknél már elég fontos a jó minőség, így a kütyü közel veszteségmentes módon tudja a hangot továbbítani.

A Bluetooth átjátszók között a BlitzWolf BW-BR7 egy igazi nagyágyú. Ehhez képest az ára nem is vészes, most még kupon nélkül is egészen olcsó, de francia raktárból, a BGa87c9a kuponkóddal már mindössze 7600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért megrendelhető, áfa- és szállítási költség nélkül.

hirdetés