hirdetés

A BlitzWolf eszköze kompresszor és zsebbika egyben

Igazi autós mindenes

hír
A BlitzWolf eszköze kompresszor és zsebbika egyben 1

Forrás: Banggood

SonkaMod
írta: SonkaMod
2023-11-29

Ugyan elsőre Bluetooth hangszórónak tűnik, egyáltalán nem az a BlitzWolfnak ez a viszonylag új terméke. A kütyüben egyszerre kapott helyet egy kompresszor, amivel kereket lehet pumpálni és egy power bank, ami zsebbikaként is működik, tehát szorult helyzetben az autót vagy motort indíthatjuk vele. Most igen jó áron hozzá lehet jutni és háromféle verzió is elérhető belőle.

Apróságnak tűnhet, de nagyon jó, hogy került rá egy 120 lumenes zseblámpa is, az oldalára pedig egy COB LED, de piros figyelmeztető fényt is ki tud bocsátani. A multifunkciós eszközhöz sok kiegészítő jár, adnak hozzá az eszközön kívül bikakábelt, töltőkábelt, négyféle szelep adaptert és egy tömlőt.

Most mind a háromféle kapacitású eszközt remek akcióban lehet rendelni. A legkisebbet a BGd9859f  kuponkóddal 22 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért tudjuk megrendelni, de az eggyel nagyobb variáns is csak 24 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., míg a legerősebb, legnagyobb kapacitásút a fenti kóddal 25 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhetjük meg, ingyenes szállítással, csehországi raktárból.

hirdetés