hirdetés

Újabb monitorlámpa került ki a BlitzWolf műhelyéből

hír
Újabb monitorlámpa került ki a BlitzWolf műhelyéből 1
írta: SonkaMod
2021-07-29

A BlitzWolf úgy ráhuppant a trendvonatra a monitorlámpákkal, hogy a konkurensek maximum csak kapkodják a fejüket. Az átlag kínai tech cégek csináltak egy-egy modellt eddig, vagy esetleg kettőt, a BlitzWolf viszont zsinórban már a harmadik ilyen kütyüjét dobja piacra, bár hozzá kell tenni, hogy az egyik ebből máris megkapta a „nem kapható” státuszt Banggoodon. Az új modell mindent tud, amit csak kell, lehet rajta állítgatni a fényerőt, színhőt és még az RGB világítást is, mert olyan is van rajta.

A hátoldalára került egy RGB LED sor is, aminek csak és kizárólag dizájn funkciója van. Ez 15-féle módban képes világítani, hét fix színben, hétféle szivárványeffektben és egy minden színt felvonultató, automatikusan váltakozó színben. Ez a funkciója ki is kapcsolható, ezért nem zavar akkor sem, amikor például filmezünk vagy egyéb videót nézünk.

A BlitzWolf BW-CML2 már a második előrendelési szakaszban jár, így jelenleg 8500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhető. Tekintve, hogy ez az eszköz mindent tud, amit egy ilyentől elvárhatunk, ezt nagyon jó árnak nevezhetjük. A BlitzWolf kitett magáért, nem csoda, hogy rendesen kapkodják is a cuccot. A Banggoodon nem kell importköltségeket fizetni, és futárszolgálat hozza a csomagunkat, tehát még ez sem jelent vesződséget.

hirdetés