hirdetés

Kínai szecskázógépet is megéri rendelni

hír
Kínai szecskázógépet is megéri rendelni 1
írta: SonkaMod
2021-11-22

A kerti szerszámok nagy része már megtalálható a kínai webshopokban, de nagyobb gépeket csak igazán kevesek vásárolnak. A Topshak újkeletű kínai szerszámgépgyártó ezen szeretne változtatni, mert már egyre nagyobb eszközöket is árulnak. Van például két szecskázó (ágaprító) gép, amik már nem mondhatók kicsinek, de a Banggood EU raktárából megéri őket megrendelni.

FRISSÍTÉS: Újra elérhető kupon a termékre. A BGHU1287 kuponnal 35 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért megvásárolható a Topshak WS1.

A szecskázó gépek által előállított forgácsnak többcélú felhasználása is ismert. Lehet komposztálni, és ezt viszonylag kis helyen meg is tehetjük, hiszen apró darabokra van darálva már a fa, de lehet vele mulcsozni is akár.

A hazai kínálatban is van mindenféle ilyen szerkentyű, így könnyedén össze is hasonlíthatjuk a Topshak árát a hazai felhozatallal. Az Árukeresőn az ilyen erejű és kivitelű gépek ára nagyjából 60 000 Ft-tól kezdődik. A Topshak TS WS1 sem sokkal olcsóbb alapból, de ha beírjuk hozzá Banggoodon a BGd0c507 kuponkódot, akkor csak 35 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül, szállítási költséggel együtt. A böhöm monstrumot lengyel raktárból küldik, áfamentesen, és természetesen futárszolgálattal. Az itthoni gépeknél most jóval olcsóbb, így érdemes rá beruházni, ha amúgy is vágytunk egy ilyenre. Kertmániás apukáknak/anyukáknak még akár karácsonyi ajándék is lehet, de kicsit nehéz lesz betolni a fa alá.

hirdetés