hirdetés

Szuperolcsó, de erős az új Hotwav Cyber 9 Pro strapateló

8 GB memória nem nevezhető kevésnek

hír
Szuperolcsó, de erős az új Hotwav Cyber 9 Pro strapateló 1
írta: SonkaMod
2022-01-11

Amennyiben feltennénk a kérdést 10 embernek, hogy mondjanak bármilyen telefonmárkát, akkor biztosra vehetjük, hogy a Hotwav senkinek nem fog elsőre az eszébe jutni. Ez a márka még a kínai telefonok között jártas felhasználóknak sem túl ismerős, hiszen átütő sikert még semmivel sem értek el. Tavaly volt egy izgalmas megjelenésük, a Cyber 7, most pedig egy még érdekesebb telefont dobtak piacra, a Cyber 9 Prót. Ez egy strapatelefon, elég erős hardverrel, és elképesztően alacsony árral. A már bevált kínai receptet követik, így nagyon valószínű, hogy viszonylag sokan fognak lecsapni rá.

Amiben még iszonyat erős a teló, az az akkumulátor, amit el is várunk egy strapatelefontól. A 7500 mAh kapacitású telep nagyon nagynak számít, és ennyi energiával több napig is kibírja a készülék egy töltéssel. A legimpozánsabb adat az 500 órás standby mód, de ugye senki nem használja így a telefont, tehát az átlag felhasználás mellett inkább „csak” a 2-4 nap üzemidő jön ki. Tölteni Type-C porton keresztül tudjuk, viszont nem árulják el, hogy mekkora teljesítménnyel, de a hozzá adott töltő csak 10 wattos. Amit még említeni kell, hogy 4G képes a Hotwav Cyber 9 Pro, és duális WiFi-vel szerelték fel, illetve Bluetooh 5.1, GPS és még NFC is került bele, tehát tudunk vele fizetni is.

A kinézete tipikus strapatelós, olyan érzésünk van, mintha már láttuk volna ezt valahol, de nem, csak éppen ezek nagyon hasonlítanak egymásra.

A robosztus felépítés miatt természetesen ütés-, por- és vízálló.

A Hotwav Cyber 9 Pro most debütált a Banggoodon, és máris elkezdték az előrendelését. Az első 100 darab (50 darab fekete, és 50 db kék kivitel) eszméletlen alacsony árral rendelkezik, így akinek bejön, az minél előbb csapjon le rá. Mindössze 46 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül, szállítási költséggel együtt, és ez tényleg nagyon jutányos egy ilyen hardverért, még akkor is, ha a gyártója alig ismert. A későbbiekben drágább lesz, biztosan 60 000 forint fölé fog kúszni az ára.

hirdetés