hirdetés

Profi időjárás állomás jelent meg a BlitzWolf boszorkánykonyhájából

WiFi-s csoda előrendelésben

hír
Profi időjárás állomás jelent meg a BlitzWolf boszorkánykonyhájából 1
írta: SonkaMod
2021-03-25

Nem ez az első hasonló terméke a kínai óriásvállalatnak, hiszen a BW-WS1-et egy hónapja dobták a piacra, de az egy belépőkategóriás kütyü volt a WS02-höz képest. Az új állomás már profibb, mert okostelefonnal is össze lehet lőni, így időjárás előrejelzésre is képes az internet segítségével. A dizájn jó, a funkcionalitás vitathatatlan, így első ránézésre remek kütyünek tűnik.

A kiterjedt funkciói annak köszönhetők, hogy WiFi-s az eszköz, így gond nélkül eléri az internetet, ahonnan le tudja tölteni az időjárásadatokat. A BlitzWolf Appal lehet szinkronizálni, így távolról is láthatjuk, hogy éppen milyen időt jósol, vagy milyen idő van a lakásban, illetve a teraszon. Az alkalmazáson belül még riasztást is állíthatunk be, például, hogy egy bizonyos UV érték felett vagy hőmérséklet alatt küldjön egy értesítést nekünk, így fel tudunk készülni a körülményekre. A gyűjtött adatokból pedig statisztikákat, grafikonokat csinál, amit később is vissza tudunk nézni.

Az eszközt micro USB-n keresztül kell megtáplálni, viszont nagyon jópofa dolog, hogy egy 10 wattos USB-A kimenet is van a hátoldalán, így az időjárás állomásra csatlakoztatva például tölthetjük a telefonunkat. A kinti egység CR2477-es gombelemmel működik, és egy ilyet mellékelnek is az eszközhöz.

Nagyon tetszetős az új BlitzWolf okoskütyü, ez egy hasznos kiegészítője lehet a minket körülvevő smart home rendszereknek. A dizájn jól sikerült, sok funkciót kapunk, WiFi-ről elérhető az eszköz, ezek mellett pedig nem is mondható drágának. Banggoodon lehet előrendelni, ahol 17 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek érte a borsos EU priority Line szállítási mód költségével együtt.

hirdetés