hirdetés

Önürítős robotporszívót dobott piacra az Ultenic

Nagyok között a Proscenic

hír
Önürítős robotporszívót dobott piacra az Ultenic 1

Forrás: Banggood.com

írta: SonkaMod
2022-02-28

A Proscenic tulajdonolta Ultenic pár napja mutatott be egy akkumulátoros porszívót, most pedig egy robotporszívót sikerült újonnan piacra dobniuk. A T10 névre keresztelt berendezés nem más, mint egy önürítős robot, ami a nagyok ligájában akar indulni, és jó eséllyel remek pozíciót találhat magának, mert ütőképes gépnek tűnik az előzetes információk alapján.

Lehet kétszeres takarítást beállítani, időzíteni, szegélytakarítást végezni, egy bizonyos helyre küldeni és kijelölt területet takarítani. A robot elől pedig többféle módon is elzárhatunk helyeket, akár virtuális fallal, vagy no go zónával.

Az automata tartályürítés egy nagyon divatos funkció mostanság, és nem véletlenül, mert így akár hónapokig nem kell hozzányúlni a géphez. A dokkolójában van egy 4,3 literes porzsák, amibe mindig magától átszippantja a koszt a gépből, tehát maga a robot mindig tiszta tartállyal indul el takarítani.

Érdekes módon az Ultenic T10-et nem feltétlenül kell applikációból vezérelni, mert adnak hozzá egy hagyományosnak mondható távkapcsolót is. Ez nem rossz dolog, mert amikor egyszerűbb parancsokat akarunk neki kiadni, akkor nem kell megnyitni az appot, hanem a kezünk ügyében lévő távvezérlővel is megoldhatjuk ezt.

Megfelelően erős, és okos gép lett az Ultenic T10, de igazi újítások nem kerültek bele, éppen ezért lehet megbízható szerkezet, és meg tudott maradni viszonylag olcsónak is. Értelemszerűen egy önürítős gép nem az alsó kategóriában indul, de a BG04de3f kuponkóddal elérhető 129 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-os vételár egyáltalán nem rossz. A Banggood jó szokásához híven ezt is csehországi raktárból szállítja, ingyenes küldéssel, mindössze egy hetes kézbesítési idővel.

hirdetés