hirdetés

Megjelent és már rendelhető a Xiaomi Mi Band 7

Nagyobb arc, magasabb ár

hír
Megjelent és már rendelhető a Xiaomi Mi Band 7 1

Forrás: Xiaomi sajtóanyag

írta: SonkaMod
2022-05-25

A várva várt okoskarkötő idei kiadása a tegnapi napon megjelent, és nem is kellett hozzá sok idő, hogy Aliexpressen kapható legyen. Meglepően gyorsan lenyomták a bemutatóját, és nem is dobtunk nagyon nagy hátast tőle, de megint fejlődött egy kicsit az eszköz, az pedig nagyon valószínű, hogy az olcsó okoskarkötők világában ez lesz az új etalon. Nagyobb kijelző, még okosabb szoftver, remekül variálható kinézet, és ami talán a legjobb, hogy Always On Display funkciót is kapott.

Olyan apróságokat is kapunk, mint egy rakat új óraszámlap, amikből már több, mint 100 darab a rendelkezésünkre áll, tehát ebből már biztos lesz olyan, ami az aktuális felhasználónak bejön. Viszont sokkal fontosabb, mégis kevés híradás szól erről, hogy új processzor került az órába, ami természetesen gyorsabb is, tehát a működés is zökkenőmentesebb, például a scrollozás jóval simább, kevésbé darabos.

A hivatalos ára Kínában a sima darabnak 249 jüan, az NFC-s variánsnak pedig 299 jüan, ami durván 13 300 és 16 000 forintot jelent. Persze mire elér hozzánk hivatalosan, ez valószínűleg jócskán emelkedni fog. Aliexpressen már rendelhető belőle a Mi CC Store-nak köszönhetően, akik a sima verziót kínálják 20 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért.

hirdetés