hirdetés

Debütált a teljesen új Blackview Tab 15

Van néhány megeleptés a tarsolyban

hír
Debütált a teljesen új Blackview Tab 15 1

Forrás: Blackview sajtóanyag

írta: Don Kartács
2022-10-24

Nem is olyan régen írtunk a Blackview Tab 13-ról, de már itt is az utódja, a Tab 15. Eddig nem voltam a márka elkötelezett janicsárja, de most megakadt néhány érdekességen a szemem, ami egy ígéretes tablet képét festette elém. Végre normálisan lehet streameket nézni rajta nagy felbontásban, kapott gyorstöltést és nagy akkut, akár 14 GB-ig is bővíthető a memóriája, a háttértárat pedig 1 TB-ig lehet bővíteni. Az ára 150-166 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint). körül alakul, attól függően, melyik kiszerelést kéritek, erre rakódik még rá a szállítás költsége, ami további 8500 Ft.

Az új modell 8280 mAh kapacitásnyi akkuval büszkélkedhet,

ez 12 órányi videózást tesz lehetővé, feltölteni pedig 18 W-os gyorstöltéssel lehet, végre itt is megugrotta a lécet a termék. Az energiamenedzsmentben az új, Android 12-re építkező Doke OS_P 3.0 is segédkezik, hiszen a gyártó állítása szerint 27%-kal hatékonyabb, mint korábban, jelentsen ez bármit.

Ami a netezést illeti, nemcsak WiFi-n keresztül, hanem 4G-vel is lehet, 2 darab SIM hellyel is rendelkezik a Tab 15, egyikbe mehet a SIM kártya, másikba a micro SD. A megfelelő hanghatásról 4 darab hangszóró gondoskodik, ami azért is nagyon előnyös, mert így játék közben nem fogjátok a kezetekkel eltakarni az egy oldalra eső hangszórókat. Az ultra vékony, 7,3 mm vastag tablet aljára kiegészítő mágneses billentyűzetet is csatlakoztathattok, sőt OTG-s Type-C portja van, így egereket is támogat – de szerintem BT kapcsolaton keresztül egyszerűbb az ilyen eszközök csatlakoztatása –, így PC módban is használható a tablet. Bár a kamera sosem selling point ezeknél az eszközöknél, egy 13 MP-es Sony IMX258 szenzor van a fedélzeten, ez egészül ki egy 8 MP-es szelfi egységgel, ami a Samsungtól érkezik, ez utóbbi tökéletesen jó videóhívásokra.

Forrás: Blackview sajtóanyag

Az árban benne foglaltatik a háromféle színben is elérhető tablet tok, illetve a kijelzőre is kerül egy temperált üvegfólia, hogy megvédje azt a karcolásoktól. Összességében ígéretesnek néz ki a Tab 15 specifikációja, viszont az ára is jóval magasabb, mint a korábbi modellek esetében. 150 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek érte, de a kiegészítőkkel 166 000 Ft-ra ugrik fel az ár, erre rakódik rá a 8500 Ft-os szállítási költség. A tablet megjelenési dátuma november 1-je, és az árat az áfa mértékével csökkenti az Ali, ezt itthon kell a termék után megfizetnetek.

hirdetés