hirdetés

Halloweeni akciókkal vár benneteket a Geekbuying

Rémisztően jó árak

hír
Halloweeni akciókkal vár benneteket a Geekbuying 1
írta: hajas
2021-10-27

A hét utolsó napjára esik a halloween, azonban a Geekbuying már most beizzította a halloweeni akcióit. Akár 70%-os kedvezményekkel is találkozhattok, ráadásul egy extra kupont is szereztem tőlük. Természetesen most is hoztam nektek különleges ajánlatokat, és hozzájuk is vannak kedvezményre jogosító kódok.

Haylou MoriPods

A Haylou MoriPods egy semi in-ear kialakítású TWS fülhallgató, melyet nemrég teszteltünk le. A füles Bluetooth 5.2-es szabvánnyal és QCC3044-es chippel rendelkezik, melyeknek köszönhetően kedvező az energiafogyasztása, közel veszteségmentes az adatátvitel és nem utolsó sorban rendkívül alacsony a késleltetés. A fülhallgatók mindössze 3,9 grammot nyomnak, a bennük található 40 mAh-s akkumulátorokkal pedig akár 6 órán át üzemelnek. Tölteni a Type-C csatlakozóval ellátott bölcsővel tudjátok, ami további 24 órányi működéshez szükséges energiát tárol magában. Az érintőgombok segítségével könnyedén válthattok a számok között, illetve hívást is fogadhattok, hiszen mikrofonnal is ellátták.

Mi elégedettek voltunk vele, és a vásárlói értékelések is mind pozitívak, remek munkát végzett a Haylou. A 61YVEPQL kóddal 9300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhetitek meg Németországból, ez az összeg pedig már tartalmazza a szállítási díjat is.

L85

Az L85 elektromos roller 8,5 colos, méhsejtes kerekeket kapott, így nem kell aggódnotok, hogy menet közben defektet kaptok. A mindössze 12 kilogrammos járgány akár 120 kilogrammal is terhelhető, míg a legtöbb konkurense csak 100 kg-t bír el. A 7,5 Ah-s akkujának köszönhetően akár 28 kilométert is megtehettek, a 350 wattos motorja pedig akár 25 km/h-s sebességre is képes felgyorsítani a rollert, és a gyártó szerint pedig még a 25 fokos emelkedőkkel is megbirkózik.

A hátsó kerekére tárcsaféket szereltek, a biztonságotokat pedig tovább fokozza az első és hátsó LED világítás. Néhány mozdulattal összecsukhatjátok, így könnyedén tárolhatjátok és szállíthatjátok. Az ára is kedvező, a GKB777S kóddal 81 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhetitek meg.

Vivibright L1

A Vivibright L1-nél olcsóbb projektort találni igen nehéz feladat. Mivel nagyon alacsony áron kínálják, így nem is szabad tőle túl sok mindent várni, elsősorban azoknak ajánlott, akik a lehető legolcsóbb projektort keresik. A készülék hihetetlenül kicsi, mindössze 120x110x100 milliméteres méretekkel rendelkezik, és nincs fél kiló az egész. Simán rá lehet mondani, hogy úgy néz ki, mint egy minyon a Gruból, így például remek választás lehet egy gyermek számára. A készülék felbontása nem nagy, csupán 480×320 pixeles, fényereje 2200 lumenes. A gyártó állítása szerint akár 120 colos képet is meg tud jeleníteni, de ilyen alacsony felbontásnál érdemes kisebb méretben gondolkodni. A HDMI csatlakozó mellett találtok még jack és USB portot is, így akár pendrive-ról vagy a laptopotokról is játszhattok rá tartalmat, a jacket pedig nem feltétlenül kell használni, hiszen beépített 5 wattos hangszóróval rendelkezik a kütyü. A 62JN3OI4 kóddal szállítási díjjal együtt 13 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhetitek meg.

ACGAM T02P

A hideg időben nem sok embernek van kedve kimozdulni a lakásból, viszont a mozgás elengedhetetlen. Erre a problémára nyújt megoldást az ACGAM T02P, melynek segítségével otthon is sportolhattok. A kényelmes tárolás érdekében a kapaszkodót lehajthatjátok, így könnyedén tárolhatjátok, akár az ágy alatt is. Lehajtva egyébként korlátozza is a sebességet, ebben az esetben maximum 6 km/órával tudtok sétálni, de ha futni szeretnétek, akkor fel kell hajtanotok a kapaszkodót, így már 12 km/órás tempó is elérhető. A futófelület 5 rétegből áll, amiből a legfelső réteg csúszásmentes, gumírozott anyagból készült. A készülék tetején találjátok a LED kijelzőt, ami mutatja az eltelt időt, az elégetett kalóriákat, a megtett távot, valamint az aktuális sebességet, vezérelni pedig a mellékelt távirányítóval tudjátok. Az ACGAMT02P kóddal 94 100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolhatjátok meg.

hirdetés