hirdetés

Ütös akciókkal köszönti a húsvétot a Geekbuying

Mindenre felhasználható kuponok is elérhetők

hír
Ütös akciókkal köszönti a húsvétot a Geekbuying 1

Forrás: Geekbuying.com

írta: Norbi
2022-04-13

Jó szokásához híven a Geekbuying megint kitett magáért így húsvét közeledtével, nagyszabású akcióba kezdtek ebből az alkalomból. Rengeteg termék árát a szokásosnál is alacsonyabbra vitték, valamint nagyvonalú kedvezményekre jogosító kuponokat is aktiváltak. Minden 60 dollár feletti rendelésből 5 dollár kedvezményt kaptok a 22EASTER1, illetve minden 300 dollár feletti rendelésből 50 dollár jön le, a 22EASTER2 kuponkóddal. Kiválasztottunk nektek 3 terméket, amit most durván megéri megrendelni.

Scuplfun S9

A Sculpfun S9 egy lézergravírozó, melynek legfontosabb eleme az 5,5 watt teljesítményű lézerami 0,08 milliméteres fókusszal dolgozika metszési precizitása pedig 0,01 milliméter, vagyis rendkívül nagy pontossággal dolgozik. A munkafelülete óriási, 410×420 milliméteres, amivel már nagyobb méretű alkotásokat is létrehozhattok. A lézert egy műanyag búra veszi körül, ami kiszűri a szemetekre ártalmas fényt, vagyis a munkálatokat szemüveg nélkül is követhetitek.

A készülékhez kaptok egy A4-es méretű acéllemezt is, ami védi az asztal felületét a sérülésektől. USB kábel segítségével köthetitek rá Windows vagy Mac alapú számítógépetekre, és több gravírozó szoftverrel is kompatibilis, mint például a LightBurn, LiteFire vagy a LaserGRBL. Összeszerelése gyerekjáték, a gyártó szerint mindössze 10-20 percet vesz igénybe, maga a váz pedig fémből készült és rendkívül masszív.

Ha használjátok az NNNSCULPS9 kódot, akkor 101 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhetitek meg a terméket a Geekbuying EU raktárából, ingyenes szállítással.

Hutt W66 ablakmosó robot

A sok robotporszívó után most egy ablakmosásra képes gépet mutatunk nektek, azok közül is egy igen nagytudású darabot. A Hutt W66 az olcsóbb társaival ellentétben már beépített 150 ml-es folyadéktartállyal rendelkezik, ebből permetezi az ablakmosót a megtisztítandó felületre. Ezt ezután egy kefenélküli motor által hajtott mechanika segítségével tisztára törli. A készülék 2600 Pa szívóerővel cuppán rá az üvegfelületre, így biztosan nem fog lepottyanni a 10. emeletről, de persze azért ezt is ellátták biztonsági rögzítő kötéllel is, az ördög nem alszik alapon. Az ablaktisztítót beépített akkumulátorral is ellátták, így nem kell még egy plusz kábelt is maga után húzni a takarítás során, ha fogyóban van az ablakmosó folyadék, vagy merül az akku, akkor hangosan jelzi ezt nekünk angol nyelven.

A készülék ára a HUTTW66 kuponkód felhasználásával 78 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., a terméket európai raktárból küldik gyorsan és áfamentesen.

 

hirdetés