hirdetés

Újabb kütyüválogatás a Cafago jóvoltából

Lézergravírozótól a tv boxig

hír
Újabb kütyüválogatás a Cafago jóvoltából 1
írta: Atika
2021-09-15

A Cafago az ősz hátralévő részében sem áll meg. Újabb öt akciós terméket mutatunk be, amelyek mind alacsony áron szerezhetők be. Van itt lézergravírozó, 3D nyomtató, Yeelight lámpa, TV box és egy grafikus tablet is. Az összes terméket ingyenesen, Németországból küldik, és az extra költségek miatt sem kell aggódni.

Creality 3D Ender-3 V2 nyomtató

A Creality 3D Ender-3 V2 méltó utódja a sokak által nagyra tartott Ender-3 nyomtatónak. Jelenleg ez az egyik legjobb ár/érték arányú 3D printer a piacon, ami viszonylag nagy, 220x220x250 milliméteres nyomtatási területtel rendelkezik. Néhány másodperc alatt 110 fokra melegíteni a fűtőágyat, miközben a 225 fokra hevített fúvókája ABS, PTU vagy PLA filamenttel képes dolgozni. A V profilú görgői miatt szinte hangtalanul végzi a feladatát, ami a hosszan tartó munkák során nagyon jól jöhet. Ha véletlenül megszakadna a nyomtatás áramszünet vagy egyéb okok miatt, az Ender-3 V2 megjegyzi hol tartott, és onnan folytatja a munkát később, ahol abbahagyta. A 3V2CF9 kuponnal jelenleg 62 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért szerezhetitek be.

Yeelight YLXD76YL mennyezeti lámpa

A Yeelight rengeteg okoslámpát dobott már piacra, melyek remek minőséggel és alacsony árazással pirítanak oda a konkurenciának. Az YLXD76YL egy 23 wattosLED-es okos mennyezeti lámpa, aminek maximális fényereje 1500 lumen. Nemcsak távirányítóval, hanem okostelefonos appal is vezérelhetitek, amelynek segítségével állíthatjátok a fényerőt, időzíthetitek, változtathattok a színhőmérsékleten 2700 és 6500 kelvin között. Az applikáció Android és iOS rendszerekkel is működik. Német raktárból rendelhetitek meg 17 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért, ez az ár pedig már tartalmazza a minimális szállítási díjat is.

T95 TV box

A T95 TV box Android 10 operációs rendszerrel rendelkezik, amit az Allwinner H616 négymagos processzor hajt meg. 2 GB RAM-ot és 16 GB belső tárhelyet kapott a készülék, de a háttértár SD kártyával vagy külső HDD-vel tovább bővíthető. Csatlakozók szempontjából nem a legacélosabb ez a hardver, egy USB 2.0, SD kártya olvasó, egy 100 megbites ethernet port, egy HDMI és egy AV csatlakozó kapott helyet rajta. Ami a vezeték nélküli csatlakozást illeti, az már sokkal jobban fest, ugyanis duális WiFi-vel és Bluetooth 5.0-val is ellátták.

A HDR-t, a H.265 és VP9 kodekeket is támogató T95 6K-s felbontásra is képes, amit nehezen tudunk elképzelni, de 4K-ban biztosan lejátsza a tartalmakat. Az Android 10 rendszer miatt a telefonunk képernyőjét is tükrözhetjük a boxra, így tényleg szinte bármilyen módon lejátszhatunk rajta tartalmakat.

A T95 TV box mindössze 10 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül, német raktárból, ingyenes szállítással, ami ezért a hardverért nagyon jó árnak számít.

BOSTO BT-16HD digitális rajztábla

A BOSTO BT-16HD digitális rajztáblát, elsősorban olyan kezdő grafikusoknak készítettek, akik nem szeretnének óriási összegeket kiadni egy ilyen készülékért. A kütyü egy 15,6 colos, 1080p felbontású, IPS, nyomásérzékeny érintőpanelt kapott. A dobozban találtok egy érintőtollat, ami passzív technológiával rendelkezik, vagyis aksi nélkül működik, ráadásul 20 darab cserefejet is mellékeltek hozzá. A kijelző állványa több szögben állítható, így a lehető legkényelmesebb pozícióban dolgozhattok rajta. A csomagban még egy rakás kiegészítőt is találtok, például tolltartót, tisztítókendőt, kesztyűt, töltőkábelt, vagyis tényleg mindenre gondolt a gyártó. Német raktárból rendelhetitek meg a kütyüt 53 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért, ingyenes szállítással.

hirdetés