hirdetés

Profi RockBros sportszemüveg párezerért

Mindenféle sporthoz

hír
Profi RockBros sportszemüveg párezerért 1

Forrás: Aliexpress, dansy’s store

írta: SonkaMod
2022-09-05

A biciklis felszerelések egyik nagy kínai királya a RockBros, akik nagyon jó minőségben készítenek valóban megfizethető kerékpáros kiegészítőket és ruházatot. Ha szeretünk sokat tekerni, akkor érdemes velük megismerkedni, de ha más sportokat űzünk, akkor is találhatunk megfelelő termékeket, hiszen nem minden csak bicózáshoz való. A most bemutatott napszemüveg is ilyen, mivel mindenféle sporthoz használható, például futáshoz vagy túrázáshoz is. A szett lenyűgöző, ahhoz képest pedig nagyon olcsón megrendelhető.

Ezeket egyszerűen átpattinthatjuk, és mivel rendkívül rugalmasak, ezért nagyon nehezen törnek. Simán bedobhatjuk a hordszütyőjébe, amit szintén adnak hozzá, és egy táska mélyén sem fog eltörni. A keret is megfelelően rugalmas, és a szárak le is pattinthatók. A viselése kényelmes az állítható papucsoknak köszönhetően, illetve a tömege is csak 30 gramm, tehát igen könnyű.

A szett olyannyira teljes, hogy ennél többet nem is kívánhatnánk. Adott a keret, az ötféle lencse, a lepattintható szárak, egy nyakba akasztós pánt és egy gumis fejre rögzíthető pánt. Hab a tortán, hogy adnak hozzá hordozó szütyőt és kemény tokot is, illetve nem maradhatott el a törlőkendő sem. Ami pedig a legérdekesebb, hogy egy rácsíptethető szemüvegkeretet is kapunk, amibe mehet a méretre vágott dioptriás lencsénk is, ha szemüvegesek vagyunk. Ennyi kiegészítő láttán tényleg nem lehetünk elégedetlenek, a RockBros pedig zseniálisan jó áron kínálja ezt a portékáját. Az Aliexpressen felhasználhatunk hozzá egy 1$-os store kupont, így pedig mindössze 6500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért meg lehet rendelni, ingyenes Aliexpress Standard szállítási móddal, amivel még a posta vámkezelési eljárásának a költségét is megússzuk.

hirdetés