hirdetés

Párezerért adják a Topshak ágvágó fűrészeit

Van kicsi, nagy, egyenes és ívelt is

hír
Párezerért adják a Topshak ágvágó fűrészeit 1

Forrás: Banggood.com

írta: SonkaMod
2022-05-13

Az elmúlt pár napban szinte mindig akadt egy-egy olyan Topshak ajánlat, amire érdemes volt beruházni. Volt kerti szivattyú, búvárszivattyú, ágaprító, pénzszámológép, elektromos gyalu, most pedig a fűrészeket lehet nagyon kedvező áron elhozni. Az összes szerszámot Csehországból küldi a Banggood, és az áfa miatt sem kell aggódni, mert a webshop állja.

Párezerért adják a Topshak ágvágó fűrészeit 2

Forrás: Banggood.com

Topshak TS-DS1

Ez egy összecsukható kerti fűrész, ami leginkább gallyazásra, ágvágásra használható, és igen kis helyen elfér, hiszen csak 18 centiméteres a pengéje, ami ráadásul be is hajtható a nyelébe. A zsebünkben is elfér, ha nem akarjuk folyamatosan használni, viszont metszésnél jó szolgálatot tehet egy metszőolló mellett. Amivel nem bír el az olló, azt vinni fogja a fűrész. Egy inchen hét fog helyezkedik el, egy fog pedig három vágóéllel rendelkezik. SK-5 szénacélból készült, ami keményre edzhető, de a szívóssága sem rossz, ha nem csak a keménységre mennek rá.

A Banggoodon most rendkívül jó áron megrendelhető, a BG017bcb  kuponkóddal mindössze 3500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kell érte fizetni szállítási költséggel együtt.

Párezerért adják a Topshak ágvágó fűrészeit 3

Forrás: Banggood.com

Topshak TS-DS2

Érdekes módon ez a fűrész majdnem forintra pontosan annyiba kerül, mint a TS-DS1, pedig nagyobb nála. A legfontosabb dolgokban ugyanazt tudják, viszont ennek a pengéje már 21 centiméteres, tehát nagyobb munkákra alkalmasabb, viszont nagyobb helyet foglal. Ami viszont ebben is tök jó, hogy ez is összecsukható kicsire.

Eddig még sosem volt ennyire olcsó, jellemzően drágább, mint a TS-DS1, most viszont ez is csak 3500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül. A kedvezményes árhoz a BG5e703f  kuponkódot kell felhasználni.

Párezerért adják a Topshak ágvágó fűrészeit 4

Forrás: Banggood.com

Topshak TS-DS3

Igen hasonló fűrész, mint a felső kettő, gyakorlatilag ikertestvérek, de ez a legnagyobb variáns, és egyben a legolcsóbb is. A Kínaiak logikáját igen nehéz követni, de a szállítási költség is ennél a modellnél a legkevesebb.

Az élkialakítás, az anyagminőség, a markolat formája, mind-mind megegyezik ennél a modellnél, ami viszont más, hogy 25 centiméteres a pengéje. Ehhez képest ez a legolcsóbb modell, mindössze 3000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhető szállítási költséggel együtt a BGd7e7ca  kuponkóddal.

Párezerért adják a Topshak ágvágó fűrészeit 5

Forrás: Banggood.com

Topshak TS-DS4

Egy kis újdonság a három, majdnem teljesen egyforma fűrész után, mert a TS-DS4 már más formát követ. Nem is lehet összecsukni, viszont a pengéje ívelt, a hossza pedig elég nagy, 35 centiméteres. Hogy ne legyen veszélyes a tárolása, egy műanyag hüvelyt is kapunk hozzá.

Ezzel már sokkal nagyobb ágakat is kényelmesen elvághatunk, az íves kialakítás pedig növeli a hatékonyságot. Egy leheletnyivel drágább is ez a modell, mint a többi, de a családi kasszát ez sem fogja bedönteni, mert a BGfc463e  kuponkóddal már 4000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért megrendelhető.

Párezerért adják a Topshak ágvágó fűrészeit 6

Forrás: Banggood.com

Topshak TS-DS5

Gyakorlatilag ugyanazt tudja, mint a TS-DS4, a különbség itt is a formában keresendő. Míg az előbbi ívelt, ez teljesen egyenes, viszont szintén 35 centimétere a pengéje. Egy ekkora szerszámnál már talán jobb az ívelt kialakítás, de aki az egyenessel szeret dolgozni, az megtalálja ebben a számítását.

Ami viszont e modell mellett szól, hogy minimálisan kevesebbe kerül, a BG87a6f0  kuponkóddal mindössze 3700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kell érte kifizetnünk.

hirdetés