hirdetés

Newtral hátfájás elleni ergonomikus szék

Újabb indiegogós termék tarol a piacon

hír
Newtral hátfájás elleni ergonomikus szék 1

Forrás: Geekbuying

írta: Don Kartács
2023-01-10

A Newtral szék több, mint 700 000 dollárt kalapozott össze az Indiegogo kampánya alatt, ami jól mutatja, hogy mekkora igény van az ergonomikus székek iránt. Főleg akkor tudatosul ez mindenkiben, amikor elkezd fájni valamilye, azért pedig mindenki sokat hajlandó fizetni, hogy az ilyen kínok elmúljanak, mielőtt jobban megfizet érte az egészségével. Ennek megfelelően a spéci szék meglehetősen borsos áron kelleti magát, a sztenderd verzió a NNNEWNT001  kuponnal 107 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kóstál, míg a Próért a NEWTRAL002  kóddal 137 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek, EU raktárból, ingyenes szállítás mellett. Ez viszont szinte biztosan kevesebbe kerül, mint a hosszútávú egészségügyi kockázatokból származó költségek.

A Newtral ezt a helyzetet úgy oldja meg, hogy egyrészt van egy állítható fejtámlája, másrészt pedig deréktájékon egy rúgós ellenállással szerelt párna helyezkedik el,

ami nemcsak a testformát követi le, hanem a mozgásotokat is. Vagyis dinamikusan odaáll, ahová mozdultok, miközben ellentart, ezzel biztos alátámasztást nyújtva. Az ellenállás erejét egy tekerőkapcsoló segítségével lehet 5 fokozatban állítani, illetve fixre is lehet zárni, ha az nektek úgy kényelmes. A szék magasságát, a fejtámla dőlésszögét, illetve szintén a magasságát állítani is lehet, ahogyan a kartámaszokét is, vagyis a Newtral állíthatósága kifogástalan. A termék maximális terhelhetősége 300 font, vagyis 136 kilogramm, ami azért a lakosság jelentős részének elegendő lesz.

Forrás: Geekbuying

Két kiszerelésben is kapható, a sztenderd és a Pro közötti különbségeket a fenti képen láthatjátok,

de azért itt is felsorolom a lényeget (sztenderd/Pro verzió):

  • nylon-üvegszál láb/alumínium láb
  • a Pro verziónak van lábtámasza
  • a hátradőlés 90-109 fokban állítható/90-118 fokban állítható
  • a kartámasz 3/4 irányban állítható

A szék ára eléggé húzós, de jó eséllyel enyhíti vagy el is mulasztja a hát- és a nyakfájást. Aki viszont kínlódott már ilyesmivel, illetve túl van néhány át nem aludt éjszakán, az jó eséllyel átértékeli a most következő számokat: a sztenderd verzió a NNNEWNT001  kuponnal 107 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kóstál, míg a Próért a NEWTRAL002  kóddal 137 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek, EU raktárból, ingyenes szállítás mellett. Ez nem kevés, de szerintem a fájdalom elűzése megéri az előbb említett összeget is.

hirdetés