hirdetés

Megérkezett a heti Cafago válogatás

Xiaomi porszívók és minden más

hír
Megérkezett a heti Cafago válogatás 1
Atika
írta: Atika
2022-01-19

Megkaptuk a Cafago eheti akcióit, és ezúttal is megosztjuk veletek ezeket az ajánlatokat. Porszívók, Enchen borotva, 3D nyomtató és vérnyomásmérő is található az eheti válogatásban, a szokásosan alacsony árakon. A legtöbb termék EU raktárból érkezik, és a szállítás minden esetben ingyenes, többletköltségekkel pedig nem kell számolnunk, ugyanis az árak tartalmazzák az áfát.

Enchen Warrior + Enchen Boost

Az Enchen Warrior körkéses borotva nagyon szépen leviszi a borostát – amit a tesztünk során alaposan kipróbáltunk -, ráadásul a hagyományos borotvákkal ellentétben nem kell használni borotvahabot vagy gélt. További előnye, hogy szinte lehetetlen vele megvágni az arcunkat és kevésbé irritálja a bőrt. A három körkés egymástól függetlenül tud mozogni, így le tudják követni az arc vonalait, a hátulján található pajeszvágó segítségével pedig még tökéletesebb eredményt érhetünk el. Beépített akkumulátorának köszönhetően akár 90 percen keresztül képes üzemelni, tölteni pedig Type-C porton keresztül lehet, vagyis nyaraláskor nem kell a készülékhez külön töltőt vinnünk, a mobilunké is jó lesz hozzá.

Az Enchen Boost hajnyírót nem a profi, hivatásos fodrászoknak, hanem otthoni felhasználásra találták ki. A mindössze 142 grammos kütyü akkumulátorról működik, ami teljesen feltöltve 90 percen keresztül üzemel, de ha lemerülne, akkor Type-C kábel segítségével újra életre kelthetjük. Az akkus kialakítás egyébként nagyon praktikus, hiszen nem kell a zsinórral bajlódni, vagyis kényelmesen, gyakorlatilag bárhol használhatjuk. A fején található egy 0,7 és 21 milliméter között állítható vezetőfésű, így könnyedén kiválaszthatjuk a tetszőleges hajhosszt.

A két eszközért összesen 10 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kell a kasszánál kicsengetnünk, és habár Kínából érkezik a csomag, további költségek miatt nem kell aggódni.

Mijia G1

A Xiaomi Mijia G1 – vagy ahogy tesztünk során megismerhettük, a Xiaomi Vacuum-Mop Essential -, a gyártó legolcsóbb robotporszívója. 2200 pascalos szívóerővel rendelkezik, és az egyik legjobb tulajdonsága, hogy felismeri a szőnyegeket, vagyis ha rájuk gurul, akkor megemeli a teljesítményt, a többi padlófelületen pedig kisebb fokozaton dolgozik, ezáltal energiát takarít meg. Ugyan LIDAR szenzorral nem rendelkezik, de így is egy rakás érzékelő található rajta, például a giroszkóp és az elengedhetetlen ütköző. A Mi Home applikáció segítségével tudjuk vezérelni, amiből például távolról is elindíthatjuk, de különböző takarítási időpontokat is megadhatunk neki. A porszívózás mellett feltörölni is tud a robot, az aljára tudjuk felszerelni a törlőkendővel ellátott, 200 milliliteres víztartálytA vizet szivattyú segítségével adagolja, ennek intenzitását pedig három fokozatban szabályhatjuk az alkalmazásban.

A Xiaomi Mijia G1 57 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül és lengyel raktárból szállítják házhoz, így egy héten belül megérkezik.

Artillery Sidewinder X2

Az Artillery egyik legújabb 3D nyomtatója a Sidewinder X2 nevet kapta. A 300×300 milliméteres, automata szintezésű edzett üvegasztal 2 perc alatt 110 Celsius-fokra hevíthető, és akár egy 400 milliméter magas munkadarab is elkészíthető a géppel. Ha nyomtatás közben áramszünet lenne, vagy esetleg elfogyna a filament, akkor sincs gond, hiszen képes onnan folytatni a munkát, ahol az félbemaradt. Vezérelni a készülék oldalán található érintőképernyővel lehet, ami 45 fokos szögben van megdöntve, így kényelmesen használhatjuk.

A CFJWX2  kuponkódot felhasználva 124 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül, és EU raktárból érkezik, ezért a szállítás sem tart egy hónapig.

Vérnyomásmérő + Lázmérő + Pulzoximéter

A csomagban kapható vérnyomásmérő egy teljesen alapvető funkciókkal ellátott darab. Méri a szisztolés és diasztolés vérnyomást, a pulzust, ezeket pedig két különböző profilban tudja eltárolni, természetesen dátummal együtt. A memória maximum kétszer 99 mérést képes megjegyezni, de a legtöbb esetben ennyi adatra nincs is szükségünk. A vérnyomásmérő két darab AAA elemmel működik, amit külön kell beszereznünk hozzá.

A kisgyerekes szülők tapasztalatból tudják, hogy a gyerkőcöknél a lázmérés gyakran nem egyszerű művelet, hiszen amilyen izgágák, nem biztos, hogy sokáig a hónuk alatt tudják tartani a hagyományos lázmérőket. Ezt a készüléket csupán 3-5 centire kell tenni a beteg homlokától, és egy másodpercen belül, nagyjából 0,1 Celsius fokos pontossággal mér. A pulzoximéter ujjra csiptetős kialakítású, ami néhány másodperc alatt megmutatja az SpO2 szintjét a “páciensnek”, de pulzusmérésre is használható.

A teljes szettért 7400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kell fizetnünk, aminek fényében az életünket ugyan nem tennénk ezeknek a kütyüknek a kezébe, de alkalmi használatra tökéletesek lesznek.

hirdetés