hirdetés

Már csak három napig tart a Geekbuying Super Sale

Végső hajrá

hír
Már csak három napig tart a Geekbuying Super Sale 1
írta: hajas
2021-10-08

Hamarosan véget ér a Geekbuying Super Sale, de ismét szereztem néhány termékhez exkluzív kuponokat. Ma forrólevegős fritőzt, laptopot, elektromos kerékpárt, sétapadot és 3D nyomtatót hoztam nektek, mindegyiket EU raktárból, áfa- és vámmentesen tudjátok megvásárolni. Ha esetleg nem láttátok volna az eseménnyel kapcsolatos korábbi cikkeinket, akkor kattintsatok erre a linkre.

Eleglide F1

Az Eleglide F1 egy elektromos kerékpár. 26 colos kerekekkel látták el, ami ritkaságnak számít ebben a szegmensben. 250 wattos motor hajtja a bringát, az áramellátásról pedig a kivehető, 10,4 Ah-s akkumulátor gondoskodik, amivel rásegítéses üzemmódban 85 km-t bír egy töltéssel, míg önerőből 40 kilométert tehettek meg vele. Mindkét kerékre szereltek tárcsafékeket, a kényelemről pedig 21 sebességes Shimano váltó, illetve a teleszkópok gondoskodnak. Néhány mozdulattal összecsukható, így tárolása és szállítása is könnyű. Az NNNINFLUENCER500 kuponkóddal 250 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhetitek meg.

KUU Laitin G3 Pro

A KUU neve valószínűleg nem sok embernek lesz ismerős, pedig egész komoly tudással rendelkező laptopokat gyártanak. A G3 Pro 1,8 kilogrammos, 359,3×236,8×18,65 milliméteres méretekkel rendelkezik, ehhez mérten egy 15,6 colos, Full HD IPS kijelzővel látták el. A készülék agya egy AMD Ryzen 7-es, 8 magos CPU, ami mellé 16 GB DDR4 RAM-ot szereltek. A tárhelyére sem lehet panasz, hiszen egy 512 GB-os SSD-vel látták el, így bőven lesz hely az alkalmazások, játékok telepítésére. Az oldalán találtok két darab Type-C csatlakozót, egy USB 2.0 és egy 3.0-ás portot, illetve egy jack csatlakozót is. A QWERTY billentyűzet háttérvilágítással rendelkezik, ami nagyban megkönnyíti például az éjszakai munkát. Hatalmas előnye, hogy előretelepített Windows 10-zel kaphatjátok kézhez, ami igaz angol nyelvű, de letölthető hozzá a magyar nyelvi csomag. Ha beírjátok a megfelelő mezőbe a GKB2150PP kódot, akkor 230 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhetitek meg.

ACGAM T02P

Az ACGAM T02P a hűvös és csapadékos idő beköszöntével mozgási lehetőséget biztosít számotokra a lakásotokban. A kényelmes tárolás érdekében a kapaszkodó lehajtható, így könnyedén tárolhatjátok, akár az ágy alatt is. Lehajtva egyébként korlátozza is a sebességet, ebben az esetben maximum 6 km/órával tudtok sétálni, de ha futni szeretnétek, akkor fel kell hajtanotok a kapaszkodót, így már 12 km/órás tempó is elérhető. A futófelület 5 rétegből áll, amiből a legfelső réteg csúszásmentes, gumírozott anyagból készült. A készülék tetején találjátok a LED kijelzőt, ami mutatja az eltelt időt, az elégetett kalóriákat, a megtett távot, valamint az aktuális sebességet, vezérelni pedig a mellékelt távirányítóval tudjátok. Az ACGAMT02P kódot felhasználva 96 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolhatjátok meg, ez az összeg pedig már tartalmazza a szállítási díjat is.

Artillery Sidewinder X2

Az Artillery egyik legújabb 3D nyomtatója a Sidewinder X2 nevet kapta. A 300×300 milliméteres, automata szintezésű edzett üvegasztal 2 perc alatt 110 Celsius-fokra hevíthető, és akár egy 400 milliméter magas munkadarab is elkészíthető a géppel. Ha nyomtatás közben áramszünet lenne, vagy esetleg elfogyna a filament, akkor sincs gond, hiszen képes onnan folytatni a munkát, ahol az félbemaradt. Vezérelni a készülék oldalán található érintőképernyővel tudjátok, ami a kényelmes használat érdekében 45 fokos szögben van megdöntve. Ha használjátok a GKB2120PP kuponkódot, akkor 124 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolhatjátok meg.

hirdetés