hirdetés

Kiderültek a Blackview A85 okostelefon részletei

Olcsó lett, az biztos

hír
Kiderültek a Blackview A85 okostelefon részletei 1

Forrás: Blackview

Don Kartács
írta: Don Kartács
2022-11-24

Nemrég írtunk a Blackview okostelefonról egy beharangozót, amiben taglaltuk a műszaki paramétereket, de azóta ezeket a cég is megerősítette, nézzük mit tudtunk meg a készülékről. A kijelző mérete 6,5 inch, a 90 Hz képfrissítésű panellel szerelt mobil a UNISOC T606 lapkára építkezik, 8 GB RAM-ot és 128 GB háttértárat kapott, mindkettő bővíthető. Van konkrét árunk is, ami 109 USD-t jelent áfa nélkül, november 24. és 29. között, így várhatóan 55 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek majd érte.

Ami a szenzorokat illeti, állítólag „közkívánatra” került bele NFC chip, de természetesen műholdas rendszereket is kezel, van benne duális 4G-t támogató SIM hely és mellette TF kártyaolvasó is,  illetve egy Smart-K Boxnak nevezett hangszóró, ami állítólag nagyon jól szól, legalábbis telefonos léptékben mérve. Nem szabad a kameraegyüttesről sem elfeledkezni, ami a mobilba került. A fő szenzor 50 MP-es, és a Samsung szállítja, és állítólag remek éjszakai képeket lehet vele készíteni. Ez az egység egészül ki egy 8 MP-es ultraszéles és egy szintén 8 MP-es makró kamerával. Ez már kellően nagy ahhoz, hogy értelmes részletek is látszódjanak a képeken, de természetesen videókat is rögzíthettek a fő egységgel 1080p felbontásig.

Végre az ár is megerősítésre került, 109 USD-t kérnek érte – áfa nélkül –, ha az összes elérhető kupont felhasználjátok. Ha a beharangozó ár igaz, akkor 55 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vihető a mobil, ez nagyon kevés egy 8 GB RAM-mal szerelt telefonért.

hirdetés