hirdetés

Két KUU Yoobook laptop is jó áron rendelhető

Mindkét modell remek választás

hír
Két KUU Yoobook laptop is jó áron rendelhető 1

Forrás: Geekbuying.com

írta: Norbi
2022-06-03

A KUU nem olyan régi gyártó, de vannak remek termékei, mi is mutattunk már nektek párat. Most a Yoobok család két tagjához hoztunk kuponokat, így már különösen megéri megvásárolni őket. Az első darab egy olcsóbb, mondhatni belépőszíntű modell, ezt igazából azoknak ajánljuk, aki csak internetezni, filmet nézni kívánnak vagy kisebb gépigényű játékokat szeretnének futtatni. A második a Pro változat, picivel erősebb, de még ez sem a gamer kategória, de akinek nincs erre igénye annak remek társa lehet a mindennapokban. Mindkét géphez ingyen, jogtiszta Windows 10-es oprendszer is jár.

KUU Yoobook Pro

Az erősebbik változatban egy Celeron N4120-as processzor ketyeg, a memória mérete 8 GB-ra, míg az SSD tárhely 256 GB-ra hízott. Megjelenítője ugyanaz a 13,5 colos, IPS kijelző, 3000×2000 pixeles felbontással. Extraként kapott egy ujjlenyomatolvasót is a privát szféra megtartása érdekében.

Ez a laptop szintén fém házat kapott, vastagsága mindössze 16 mm és a súlya is csak 1,2 kg. Kétcsatornás WiFi-jével gyors adatátvitelre képes, és itt már megjelenik pluszban egy Type-C csatlakozó is a már fentebb említetteken kívül. Akkumulátora szintén 5000 mAh-s, amivel hozza a 8-9 órás képernyőidőt mielőtt teljesen lemerül.

A nagyobbik verzióért egy picit többet, egészen pontosan 132 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kell fizetnetek, de csak akkor ennyit, ha használjátok a 6DTBNZ3A  kuponkódot. A szállítás és az áfa itt is az ár részét képezi, a terméket futár hozza és egy héten belül meg is érkezik.

hirdetés