hirdetés

Jó áron kapható a Xiaomi KingSmith WalkingPad R1 Pro

A Geekbuying ismét veri a magyar árakat

hír
Jó áron kapható a Xiaomi KingSmith WalkingPad R1 Pro 1
írta: Don Kartács
2021-11-12

A 11.11-es ünnep alatt írtunk már az Xmund XD-T2 futópadról, ami gyanúsan olcsónak tűnt, kb. best buy ebben a témában. Aki viszont a nagyobb névnek hisz és egy extrém picire összecsukható futópadot szeretne, annak egy szokásos Xiaomi almákánál, a KingSmithnél kell keresgélnie. A WalkingPad R1 Próért a 64ME9R9N kóddal 137 800 Ft-ot kérnek EU raktárból, ingyenes szállítás mellett. Ugyanez a termék az Alzánál 178 000 Ft, vagyis az árkülönbség szemmel látható mértékű.

Xiaomi KingSmith WalkingPad R1 Pro – Ha a hely a lényeg

Kezdem a termék gyenge pontjával, csak 10 km/óra sebességgel képes meghajtani a futószalagját, ami azt jelenti, hogy aki 6 perc/km-es sebességnél gyorsabban szeretne haladni – ez azért óránként 10 kili -, annak nem lesz jó ez a futópad. Oké, ez az emberek 5%-át érinti, haladjunk is tovább. Az előnyök között viszont ott van, hogy ez egy Xiaomi albrand, vagyis remek minőség, jó anyaghasználat és kellemes dizájn az, amit a pénzetekért kaptok.

Van azonban az edzőgépeknek egy sokkal nagyobb rákfenéje, ez az elrakhatóság.

Amikor én az elliptikus tréneremet vettem, direkt olyan modellt kerestem, ami kereken arrébb tolható, de még ezt is szívás volt takarításkor a szobában pakolászni. Ezt egy keresztvágással feloldotta a Xiaomi, ugyanis a WalkingPad R1 Pro viszonylag egyszerűen összecsukható. Itt az egyszerűség azért azt takarja, hogy egy 33 kilogrammos valamit kell átraknotok egyik helyről a másikra, de legalább a lehetőség adott, nem úgy, mint a konkurenseknél.

További extra, hogy egy beépített kijelző segítségével kiírja az edzés adatokat, van telefontartója, lehet távirányítóval és applikációból is vezérelni,

szóval mindenféle modern követelményt is kielégít. Igazi karanténos edzéssegítő, amit most a 64ME9R9N kóddal 137 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vihettek haza EU raktárból, ingyenes szállítás mellett, a magyar árnál jóval olcsóbban. Ha esetleg a Geekbuyingon elfogyna, a Banggoodon is elérhető EU raktárból, ott a BGHOTSHOPS45 kódot kell használnotok, és 141 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek a Királyért.

hirdetés