hirdetés

Itt a legújabb Cafago kütyüválogatás

Bombajó árak

hír
Itt a legújabb Cafago kütyüválogatás 1
írta: hajas
2021-06-30

A Cafago idén is bombajó ajánlatokkal kezdte a nyarat, és szerencsére a júniust is kedvezményes kütyükkel zárják. A legfrissebb válogatásban találtok 3D nyomtatót, stúdió világítást, retro kézi játékkonzolt és egy hajvágógépet is.

RS-99 Tetris retro játékkonzol

Biztos vagyok benne, hogy az RS-99-hez hasonló játékot rengeteg olvasónk játszott régebben. A Tetris roppant népszerű volt annak idején, és néha jól tud esni egy kis nosztalgia. Ez a készülék egy viszonylag nagy, 3,5 colos kijelzőt kapott, ami a „hagyományos” változatnál (lásd lent a galériában) jóval nagyobb. A képernyő alatt találjátok a vezérlőgombokat és a hangszórót, ami kikapcsolható. 26 különböző játékmód és 99 nehézségi szint közül tudtok választani, így mindenki számára garantált lesz a szórakozás. A készüléket 3300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért (+27% áfa és 399 Ft vámkezelési díj) rendelhetitek meg Kínából.

Vintage T9 hajvágógép

A készülék külsejét arany színű bevonat és különleges minták díszítik. Az erős motornak és az éles vágópengéknek köszönhetően könnyű a használata. Mellékelnek hozzá 4 darab vezetőfésűt, melyek 1,5, 2, 3, illetve 4 milliméteresek, így könnyedén tudtok például átmenetes hajat készíteni, de akár még az arcszőrzet trimmelésésre is alkalmas. A gépet Type-C kábel segítségével tudjátok feltölteni, egy töltéssel pedig 2 órán át üzemel a kütyü. A hajvágót 3700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért (+27% áfa és 399 Ft vámkezelési díj) lehet megrendelni.

Andoer fotó stúdió

Az Andoer fotó stúdióját elsősorban azoknak ajánlom, akik kezdő fotósok vagy videósok. A csomag részeként kaptok 2 darab softboxot, melyek EU-s csatlakozóval rendelkeznek. Összesen két darab, 135 wattos izzót mellékelnek hozzá, melyek 5500 kelvinesek. A softboxok állványa alumíniumból készültek, melyek így robbant könnyűek, egyenként mindössze 786 grammot nyomnak. A magasságuk 60 és 200 centiméter között állítható, ha pedig épp nincs rá szükségetek, akkor pillanatok alatt össze tudjátok csukni. Egy hordozótáskát is kaptok, melynek segítségével könnyedén magatokkal tudjátok vinni a szettet. A fotó stúdiót 14 100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért tudjátok megrendelni a Cafago német raktárából, ez az összeg pedig már tartalmazza a szállítási díjat is.

Creality 3D Ender-3

A Creality 3D Ender-3 egy kiváló ár/érték arányú 3D nyomtató, ami 220x220x250 milliméteres nyomtatási területtel rendelkezik. A fűtőágyat pillanatok alatt képes 110 Celsius-fokra felmelegíteni, a fúvóka pedig 225 fokos hőmérsékletre melegíti fel a filementet, ami lehet akár PLA, TPU vagy ABS. A készülék megkapta az úgynevezett V-Slot technológiát, aminek köszönhetően minimális zajkeltéssel és precíz pontossággal dolgozik. Akkor sincs gond, ha nincs időtök befejezni a nyomtatást, vagy esetleg áramszünet van, hiszen a készülék megjegyzi, hogy hol tartott a nyomtatással, majd ott folytatja, ahol abbahagyta. A CFJW0954 kuponkódot felhasználva 43 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért tudjátok megrendelni a kütyüt a Cafago németországi raktárából, ingyenes szállítással. 

hirdetés