hirdetés

Halloweeni vásár Geekmaxi módra

Porszívó dömping

hír
Halloweeni vásár Geekmaxi módra 1
írta: Atika
2021-10-26

Közeleg a halloween, így a Geekmaxi elindította a halloweeni vásárát, amelynek keretében rengeteg termék árát csökkentették, ráadásul néhányhoz extra kuponokat is kaptunk. Mindent EU raktárból, ingyenes szállítással, további költségektől mentesen vásárolhatunk meg, és a Geekmaxi még 2 év garanciát is vállal mindenre.

Roborock H7

A Roborock H7 elődeihez képest javarészt tudásában bővült, amiről rengeteget írtunk a róla készült tesztünkben. 160 AW-os szívóerővel rendelkezik, így mindent felszippant, ami az útjába kerül, és felismeri, ha szőnyeget takarítunk, ilyenkor automatikusan megemeli a teljesítményt, hogy a szálak közül is eltávolítsa a koszt. Egy töltéssel akár 90 percen keresztül is használhatjuk, ami egy nagyobb lakás kitakarításához is bőven elég. Helyet kapott rajta egy OLED kijelző, ami minden fontos információt, mint például az akku töltöttségét vagy az aktuális üzemmódot is mutatja, illetve jelez, ha karbantartást igényel a gép. A H7 legnagyobb különlegessége, hogy a portartályába be tudunk helyezni egy porzsákot, vagyis az ürítés során nem kell amiatt aggódnunk, hogy összeporoljuk a lakást. Természetesen a levegőt itt is HEPA filter szűri meg, ami amellett, hogy a legkisebb porszemeket is megköti, még a motort is védi. A Xc8DQvpY kupont felhasználva 109 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért juthatunk hozzá a Roborock H7-hez, ingyenes, EU raktáras szállítás mellet és további költségek nélkül.

Jimmy H8 Pro

Az idén bővült Jimmy H sorozat középső tagja, a H8 Pro erős, 25 000 Pa-os szívóerővel rendelkezik, amire már tényleg nem lehet panasz, hiszen ekkora erővel bármiféle koszt összeszed. Ezen a modellen is megtalálható a mostanában divatos, és kimondottan hasznos OLED kijelző, ami mutatja az akku töltöttségét, az aktuális üzemmódot, valamint itt láthatjuk, ha karbantartást igényel a porszívó. 70 perces üzemidejének köszönhetően simán kitakaríthatunk vele egy nagyobb lakást, de az autónkat is könnyen kipucolhatjuk vele, mivel a csomag tartalmaz egy flexibilis csövet, ami megkönnyíti ezt a folyamatot.

A dobozban egy rakás kiegészítőt találunk, a 3 különböző szűkítő mellett egy kárpittisztító motoros fej és egy több szögben hajlítható könyök is a csomag részét képezi. Ha kíváncsiak vagytok a részletes tesztünkre, akkor ide kattintva elolvashatjátok. A Jimmy H8 Pro a 6WdnCiAB kuponnal 78 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért lehet a miénk, és pár napon belül ki is szállítják EU raktárból.

Jimmy JV83

A Xiaomi Jimmy JV83 is járt már szerkesztőségünkben, a róla készült részletes tesztünket itt találjátok. A gép 20 000 Pa-os szívóerővel rendelkezik, vagyis esélyt sem ad a porcicáknak a túlélésre. Teli akkuval akár 1 órán keresztül használhatjuk, az aksija pedig cserélhető, így ha kettő van belőle, akkor az üzemidőt meg is duplázhatjuk. Egy rakás kiegészítő került a dobozba, például a gégecső – ami nagyon jól jön autó takarításkor -, kefés szűkítőfej és a könyök amelyek mind sokat segítenek a nehezen elérhető helyek kitakarításában, de a kárpittisztító motoros fej is jó szolgálatot tehet mindenkinél. Az allergéneket és a port a HEPA szűrő ejti rabul, így a levegő is tisztább lesz, ráadásul a motort is védi a filter. A Jimmy JV83-ért 56 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek, ha használjuk a PZVFFwtI kuponkódot. További költségektől itt sem kell tartani és pár napon belül ki is szállítják a terméket, postaköltség nélkül.

Az akció főoldalán további remek ajánlatokkal találkozhattok, érdemes körülnézni, ugyanis nemcsak porszívókat áraztak le.

hirdetés