hirdetés

Folyamatosan egymásra licitálnak a webshopok

Még olcsóbb lett a Roborock S7 Pro Ultra

hír
Folyamatosan egymásra licitálnak a webshopok 1

Forrás: Geekbuying.com

írta: Don Kartács
2022-11-02

Iszonyatos harc megy az önürítős robotporszívók piacán, ami nem csoda, mert a legújabb eszközök brutálisan drágák lettek. Mikor először írtunk a Roborock S7 Pro Ultráról, még 397 000 forintot kértek érte, ami nem kevés pénz, de azóta szépen eseget az ára, és már 352 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért el lehet hozni a 726HT1LOAR  kuponkóddal, ingyenes szállítás mellett, lengyel raktárból, ráadásul adnak mellé egy csomó kiegészítőt is. Ám nemcsak erről szól a mai cikk, hanem a Geekbuying kuponkampányába is beavatunk benneteket.

Forrás: Geekbuying.com

Roborock S7 Pro Ultra – Atomtámadás a kosz ellen

A Roborock S7 Pro Ultra a legdurvább önürítős, öntisztító, mindent tudó porszívó a piacon. Három tartállyal rendelkezik, a tiszta és a koszos vizet is eltárolja, míg a harmadikban egy akkora porzsák van, amivel a működése 7 hétre automatizálható. A trükk az, hogy a gép egy 5200 mAh-s akkumulátorral rendelkezik, de ezt képes magától újra feltölteni, így a takarítási terület tulajdonképpen végtelen nagy. Magától üríti a víz és a portartályokat, nem kell hozzányúlnotok, csak előre beállítanotok, hogy mikor és hol takarítson, és ő mindent intéz automatán.

Természetesen nemcsak a porcicákat kergeti el az 5100 Pa-s szívóerővel, hanem felmosni is képes, ezt itt éppen VibraRise technológiának hívják, és percenként 3000 alkalommal dörgöli meg a padlót, sőt nyomást is gyakorol rá, szóval ez jóval több, mint a sima felmosás. Ami az elektronikus funkciókat illeti, nagyjából mindent tud, amit a korábbi modellek. Több szintes házakat is kezel, no-mop, no-go zónákat is lerakhattok, ismeri a virtuális falakat, a térképeket helyiségekre bontja – de ezt ti is tetszőlegesen megtehetitek –, sőt, a bútoraitokat is a térképre rakhatjátok, ha éppen ahhoz van kedvetek, és ez még csak a jéghegy csúcsa. Talán csak egy dolog hiányzik a repertoárból, ez a szenzor alapú tárgyfelismerés, ez a Roborock S7 MaxV Ultra sajátja maradt, viszont ez a dolog a gyakorlatban annyira nem is vált be.

Kiemelnék még egy fontos dolgot, ami a korábbi modelleknél nagyon kellemetlen volt, ez pedig a gépek állandó takarítása. A víz és a rongy be tud büdösödni, macera a pucoválás, ezért mindenki utálta ezeket a gépeket, de a Roborock ezt is megoldotta. Az S7 Pro Ultra ugyanis képes letisztítani a saját keféit, a felmosó rongyot, majd a koszos vizet elzárja a megfelelő tartályba, ez után pedig forró levegő segítségével meg mindent szépen megszárít, máris megoldódott a fenti probléma.

Ha nagyobb, vagy több szintes házatok van, vagy nagy területen szeretnétek a takarítást automatizálni, akkor az S7 Pro Ultra a ti robotporszívótok. 352 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért el lehet hozni a 726HT1LOAR  kuponkóddal, ingyenes szállítás mellett, lengyel raktárból, ráadásul adnak mellé egy csomó kiegészítőt is, ami az alábbiakban merül ki:

  • 3 darab porzsák
  • 3 darab antibakteriális felmosópárna
  • 2 darab filter a portartályhoz
  • 1 darab fő kefe
  • 2 darab oldalkefe

Gáláns ajánlat, éljetek vele!

hirdetés