hirdetés

Ezek a mai nap legjobb ajánlatai a DHGate-en

Szuper kütyük, alacsony árak

hír
Ezek a mai nap legjobb ajánlatai a DHGate-en 1
írta: hajas
2020-07-21

Elhoztam nektek a DHGate legújabb ajánlatait. A válogatásban találtok okosfogkefét, okosórát, vezeték nélküli porszívót és hordozható kompresszort. Mindegyik termék az árazás vagy pedig a szállítási mód miatt áfa- és vámmentes, így nem kell aggódnotok az extra költségek miatt.

Az alvásmonitorozás mellett több sporttevékenységet is rögzít, az adatokat pedig a Haylou Fit appon visszanézhetitek. A telefon értesítéseit jól kezeli, ráadásul vezérelhetitek vele a zenelejátszót, még a Spotify-t is. A WATCHHaylou kóddal 28,15 dollárértt juthattok hozzá.

Xiaomi Oclean X

Az Oclean X az egyik legjobb okosfogkefe a piacon, róla készült tesztünket itt olvashatjátok. Az érintőkijelzővel vezérelhetitek, illetve itt rengeteg információt találtok a fogmosási rutinotokról. Talán a leghasznosabb funkciója a “kihagyott rész emlékeztető”, ami jelzi, ha valahol kevésbé voltatok alaposak. A fogkefe arra is felhívja a figyelmeteket, ha túl erősen nyomjátok a sörtéket a fogaitokra. Természetesen telefonos applikáció is jár hozzá, így minden adatot, statisztikát szinkronizálhattok a mobilotokra. A DHAll40 kuponnal 41,99 dollárért tudjátok megrendelni, lengyel raktárból.

Xiaomi Youpin mini kompresszor

A Xiaomi mini kompresszora remek társatok lesz a mindennapokban, de még kiránduláskor is hasznos lehet. Használata gyerekjáték: a digitális kijelzőn válasszátok ki, hogy mit szeretnétek felpumpálni (autókerék, labda stb.), csatlakoztassátok a csövet, a kompresszor pedig felfújja a kiválasztott tárgyat, majd ha eléri az optimális légnyomást, a készülék automatikusan kikapcsol. Többé nem kell aggódnotok amiatt, hogy túl nagy vagy túl alacsony a nyomás a kerekekben, illetve amiatt sem, hogy eltérő a légnyomás. A 2000 mAh-s aksit micro USB kábellel tudjátok feltölteni. A DHCQB1 kuponnal 32,86 dollárért tudjátok megrendelni.

hirdetés