hirdetés

Előrendelési akcióban a Xiaomi 11 Lite 5G NE

Egy kis lite-os vérfrissítés

hír
Előrendelési akcióban a Xiaomi 11 Lite 5G NE 1
írta: Atika
2021-10-12

A Goboo megint nem késlekedett sokat, máris elérhetővé tette a nagyközönség számára az új Xiaomi 11 Lite 5G NE telefont, ami a 11 Lite 5G egy kicsit felturbózott változata. Az előrendelési akció keretében 35 000 forintot is megspórolhatunk, ráadásul most levásárolható kuponokat is adnak a rendelés mellé.

Külsőleg a 11 Lite 5G NE szinte teljesen megegyezik a 11 Lite-tal, kapható fekete, pink és kék színben, viszont az új modell egy fehér variánst is kapott, azonban nem homogén, hanem márványhoz hasonló textúrával rendelkezik, amitől kimondottan elegánsnak néz ki.

A Goboo előrendelési akciója október 18. 08:59-ig tart, eddig lehet befizetni a 20 eurós foglalót, hogy 18-a 09:00 és 20-a 09:00 között akciós áron rendelhessétek meg a Xiaomi 11 Lite 5G NE-t.

Az előrendelések mellé ajándék tartós Xiaomi bevásárló szatyrot küldenek, és modell változattól függően 10, 50 vagy 70 euró értékű kuponokat is kaphatunk, amelyeket a Goboo-nál tudunk levásárolni. Az előrendeléshez tartozik egy nyereményjáték is, ugyanis, ha képekkel kiegészített szöveges értékelés írunk a készülékről, akkor visszanyerhetjük a teljes vételárat.

A rendeléseket spanyol raktárból küldik ingyenes szállítással, 5 napon belül megérkezik és további költségekre sem kell számítani. A foglaló összegével együtt az árak a következőképpen alakulnak: 6+128 GB – 107 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., , 8+128 GB – 143 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint). , 8+256 GB – 161 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).

hirdetés