hirdetés

Egyet fizet, kettőt kap OneOdio akció

-30% és 15 dolcsis kupon is vár

hír
Egyet fizet, kettőt kap OneOdio akció 1

Forrás: OneOdio

írta: Don Kartács
2022-04-14

A szokásos akciókkal jelentkezik a OneOdio, az egyébként is alacsony árakkal dolgozó vállalat egyet fizet kettőt kap vásárral, 30%-os kuponnal – 30F2 -, illetve 15 dolláros kedvezménnyel indítja a tavaszt. Számtalan modelljüket leértékelték, ezek után mind fizetik az áfát, és szinte kivétel nélkül ingyenes szállítással érkeznek. Arról már nem is beszélek, hogy a legtöbb modelljüket teszteltük is, így első kézből kaphattok róluk információkat.

Forrás: OneOdio

Raktársöprés, más néven inventory clearance

A OneOdio nemcsak fej-, hanem fülhallgatókat is gyárt, ezek az F1 és az F2, most az utóbbit vezetik ki, és emiatt 30%-kal lenyomták az árát, ezt a kedvezményt a 30F2 kuponnal érvényesíthetitek. A TWS fülesnek kiemelkedő az üzemideje, egy töltéssel 8 órán át képes zenélni, amit további 40 órával told meg a bölcső. Mivel hosszabb szárú, ezért közelebb van a mikrofonja a szátokhoz, ezért vélhetően jobb lesz a hangminőség is, de ezt hamarosan megtudhatjátok a jelenleg is készülő tesztünkből.

Forrás: OneOdio

Aki rákívánt a fülhallgatóra, az 4 színből is választhat, csak ne felejtse el használni a 30F2 kuponkódot a 8000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-os ár eléréséhez. Ha pedig jobbra lapoztok az F1 is lekuponozható, azért már csak 7300 Ft-ot kérnek, ami döbbenetesen olcsóvá teszi a terméket.

Vegyél kettőt és kapsz 15 dollár engedményt

Az alábbi fejhallgatókra 15 USD kedvezményt ad a cég, ha 2 darabot vásároltok belőlük. Ezekből is egy jelentős mennyiséget teszteltünk, így érdemes ezeket is végigfutnotok. Összesen 13 darab különböző fejesre érvényesíthető a kedvezmény, a listát a OneOdio oldalának alján látjátok és oldalra scrollozva lapozgathattok közöttük. Mivel ezeknek is egy jelentős részét teszteltük, ezért érdemes ezen a linken egy kicsit olvasgatni a vásárlás előtt.

Forrás: OneOdio

hirdetés