hirdetés

Belépőkategóriás rollerek nagyon olcsón

Mennyi üzemanyagot lehet megspórolni egy rollerrel?

hír
Belépőkategóriás rollerek nagyon olcsón 1

Forrás: Banggood

írta: Don Kartács
2022-06-01

2019 végén vettünk 2 darab elektromos uniciklit Molcsa kollégával, hogy ne kelljen autóznunk a belvárosban. Ezek az eszközök már bőven visszatermelték a bekerülési költségüket, pedig akkor nem 480 Ft volt egy liter benzin, a jelenlegi piaci árról már nem is beszélve. Vajon mennyi idő lenne a 250 W-os Megawheels S10 árát visszatermelni, ami a BG31d629  kuponkóddal, ingyenes szállítás mellett 107 000 Ft-ba kerül?

Ez egy alap roller, kb. a legolcsóbb a Banggoodon, a valós leírások szerint 15-16 kilométert megy el egy feltöltéssel, a végsebessége 25 km/óra, a kerekei méhsejtrácsos, gondozásmentes gumikkal szereltek. 12 kiló, simán elfér az autó csomagtartójában is, szóval az is járható út, ha magatokkal viszitek, majd átváltotok rá, mikor a belvárosba értek.

Nézzük a fenti eszmefuttatást a BG31d629  kuponkóddal elérhető 107 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-os árra. 100 kilométerre 84 Ft áramköltség jön ki. 480 Ft-os benzinárral és 7 literes fogyasztással számolva az ára 3900 kilométer alatt térül meg, a piaci 700 Ft-ossal kalkulálva 1550 kilométer, nem számolva a járművek egyéb költségeivel, mint pl. az amortizáció. Érthető a logika? A fenti módszerrel minden elektromos roller megtérülése kiszámolható.

Ha a Megawheels S10-nél erősebb gép kell, akkor a következő lépcső a Hopthink HT-T4, 350 W-os motorral, és lényegében azonos paraméterekkel 110 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-os áron, hasonló megtérüléssel. Hasonló teljesítménnyel, de nagyobb akkuval – 10,5 Ah – szóba jöhet az AOVOPRO ES80 122 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért, a megtérülés 2500-3650 kilométer körül alakul, benzinártól függően. Dombon laksz, ahova nagyobb teljesítmény kell? Akkor a te járműved az 500 W-os motorral és a 15 Ah-s akkuval szerelt Iscooter X10, ami a BG844ca9  kuponnal 215 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül. Itt már húzósabb a megtérülés, 4400-6400 kilométerre számíthattok. A sort persze a végtelenségig lehetne folytatni, az analógia minden elektromos járműre ráhúzható. Minden fent említett roller ingyenes szállítással érkezik, és az áfát a Banggood fizeti a termékei után.

hirdetés