hirdetés

Beindul a Geekmaxi tavaszi vásár sok kedvezménnyel

Nemcsak a fák, de a kedvezmény és a kuponos láda is kinyílik

hír
Beindul a Geekmaxi tavaszi vásár sok kedvezménnyel 1

Forrás: Geekmaxi

írta: Don Kartács
2023-03-21

Ha tavaszi vásár, akkor akciók, ezt a hagyományt egyik évben sem törik meg az cégek. Ismét vannak generál kuponok, de most termékkategóriánként – szezonálisan ilyenkor a járművek és a kültéri eszközök mennek jól -, és persze vannak egyedi kedvezmények is rollerre, elektromos biciklire, 3D nyomtatóra de még power stationre is. Lássuk is, mi a felhozatal!

Geekmaxi tavaszi vásár – Így indul a buli

Nem mondok semmi újat azzal, hogy ismételten vannak úgynevezett kategória kuponok, amiket csak bizonyos termékekre pakolhattok rá, az árakat viszont szépen leviszik, szóval használjátok őket. Mivel ezekből kategóriánként csak 500 darab van, ezért érdemes sietni, mert viszonylag gyorsan el szoktak ezek fogyni. A „Super Sale” aloldalát ezen a linken találjátok, de mi is kirészletezzük a lényeget:

  • 3% kedvezmény laptopokra, tabletekre és monitorokra: FGZMSQYF 
  • 4% kedvezmény elektromos biciklikre és elektromos rollerekre: DLB5QNZR 
  • 4% kedvezmény robotporszívókra: MAT5CXPC 
  • 4% kedvezmény power stationökre: JAK2WUL9 

Van továbbá egy szerencsekerékszerű pörgetős játék, aminek a fő díja egy teljesen új Roborock S8 robotporszívó, ami nagyjából 200 000 Ft-ba kerül. A játékot március 20. és 26. között játszhatjátok, míg a megnyert kuponokat április 7-ig használhatjátok fel. És akkor most jöjjenek a termékek.

 

A rollernek van lopásgátló funkciója is, ilyenkor blokkolja a kereket és csipog, ha el akarják vinni, illetve aktiválható az appból a tempomat, ennek segítségével 5 másodperc után tartja az aktuális sebességet a jármű. Ami a hordozhatóságot illeti, a nagyjából 18 kilogrammos tömeg rolleresmércével mérve még a skála könnyebbik végére esik, a kormány ráadásul lehajtható és a sárhányóba akasztható, így azért viszonylag egyszerű vele felszállni a tömegközlekedési járművekre. Az általános anyaghasználat és az összeszerelés minősége példás, még az úthibákon sem zörögnek vagy nyekeregnek rajta az elemek, a váz nagyon masszív, időtálló szerkezetnek néz ki.

A kétkerekű járművet a Geekmaxin 178 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolhatjátok meg a BQjGw9Ea  kuponkód beírásával, a szállítás pedig nincs 1 euró. Európai raktárból érkezik, így jó eséllyel 1 héten belül meg is kapjátok a csomagot. Mikor megjelent, még 225 000 körül kértek érte, ahhoz képest szépet esett az ára.

Sculpfun S30 Pro Max lézergravírozó – Bika teljesítmény

Többször írtunk már a Sculpfun gravírozó gépeiről, de eddig ekkora teljesítményű modellhez nem volt szerencsénk. Általában a szám – és a mögé rakott Pro/Max tag – jelöli a névben azt, hogy milyen kategóriájú berendezésről van szó, és az S30 Pro Max az izmosabbak közé tartozik a maga 20 W-os lézerével. Ezzel már elég sok mindent át lehet égetni, gravírozni pedig aztán tényleg minden felületre lehet. Erre referenciaként a balzafát adják meg, ebből akár 15 mm-es lemezt is képes átégetni.

A vágási felület alapesetben 410×400 mm, viszont vannak kiegészítő szettek, amikkel ez 935×400 illetve 935×905 mm-re növelhető, attól függően melyik tengelyt toldjátok meg. A vágás közben folyamatos levegőbefújást alkalmaznak, ami azért fontos, mert így a korom nem tud lerakódni a vágási él mentén, és sokkal szebb és tisztább vágások hozhatók létre. Percenként akár 4000 mm-t is képes a gép lézerfeje haladni, illetve a hagyományos USB-s átvitelen túl Bluetooth-on keresztül is képes a vezérlőszámítógéphez kapcsolódni, ha megveszitek hozzá a kiegészítő modult. Sőt, SD kártya segítségével „offline” vezérlésre is lehetőség nyílik.

A Sculpfun S30 Pro Maxot leginkább a Lightburn vezérlőszoftverrel lehet használni, de szinte biztos vagyok benne, hogy más alkalmazásokat is támogat, bár ezt külön nem emeli ki a sajtóanyag. Összességében a gép legnagyobb előnye a bővíthetőség – a 32 bites proci már elég sok dolgot, többek között a légbefúvást és a BT átvitelt is vezérli -, hiszen számtalan módon fejleszthető vagy kiegészíthető, így hosszabb távon is megoldást jelenthet mindenféle ajándék- és használati tárgy elkészítéséhez. A lézervágóért a Geekmaxinál a 577J3GPC  kuponnal 274 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek, a szállítás ingyenes, és természetesen ezt a berendezést is európai raktárból küldik.

Az akkumulátor kapacitása 12,5 Ah, el is távolítható a vázból, így nem kell a bringákat felcipelnetek a lakásba a töltéshez. Teljesen elektromos hajtás esetében 50 km a hatótáv, míg rásegítéssel 100 km is kihozható a telepből. Az ára a T3evprPj  kóddal 345 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint). körül alakul, EU raktárból érkezik, a szállítás pedig nincs 1 euró.

A Geekmaxinál most csak 375 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek érte a CTreiaPL  kóddal, a szállítási díj a szokott 1 euró alatti tétel. Van egy izmosabb kiszerelése is, amiben egy SP200S napelem is található, arra is használható a fenti kód, ami 40 eurót farag le a pakk árából.

hirdetés