hirdetés

A Geekmaxinál is készülnek november 11-re

Zuhannak az árak

hír
A Geekmaxinál is készülnek november 11-re 1
írta: Atika
2021-11-04

A Geekmaxi, mint minden más webshop elkezdte leakciózni a termékeit, közben pedig elérhetővé tett egy rakás kupont is. 11.11-re készülődve ez nem meglepő, viszont már azért is csábítóak az ajánlataik, mivel kizárólag EU raktárból küldik a termékeket, ingyenes szállítással és további költségek nélkül. Ezen felül még 2 év garanciát is vállalnak mindenre, ami már tényleg sokaknak elcsavarhatja a fejét.

Ezeken kívül is érkezett pár kupon a Geekmaxitól, amelyekkel remek porszívókat szerezhetünk be.

Proscenic M7 Pro

A Proscenic M7 Pro a gyártó előző generációs zászlóshajója, azonban elavult gépnek egyáltalán nem nevezhető. LDS segítségével térképez, és felismeri a szobákat, mint az utódja, azonban nála még a régebbi navigációs rendszer található meg. Az akkuja „csak” 5200 mAh-s, de a gyártó szerint ez 200 perces üzemidőre elegendő, ami bőven elég egy átlagos lakás kitakarításához. A feltörlés funkció természetesen ennél a porszívónál is megtalálható, így a finom port a törlőkendő, míg a koszt a 2700 Pa-os szívóerő tünteti el a padlóról, ráadásul felismeri a szőnyegeket is, ilyenkor magasabb fokozatra kapcsol. A BzrUr58d kuponnal 71 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért lehet a miénk EU raktárból, ingyenes szállítással, további költségek nélkül.

Jimmy H9 Pro

A Jimmy H9 Pro a jelenlegi generáció zászlóshajója. A róla készült tesztünk ide kattintva olvasható25 000 Pa-os szívóerővel rendelkezik, a teljesítményét pedig a felületekhez igazodva, automatikusan szabályozza, például a szőnyegeken megemeli, a padlón visszaveszi. Egy töltéssel 80 percen keresztül takaríthatunk vele. Található rajta egy OLED kijelző, így minden fontos információ a rendelkezésünkre áll takarítás közben. A szívócsöve középen hajlítható, vagyis hajolgatás nélkül takaríthatjuk ki az ágyak, szekrények alatti területeket. A dobozába rengeteg kiegészítő került, az atkaeltávolító fej mellett találunk még flexibilis csövet, 3 különböző kefés fejet és egy állványt is. A Jimmy H9 Prót az FFdN34wr kuponkóddal 125 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolhatjuk meg.

Roborock S7

A robot LIDAR szenzorral deríti fel a terepet, majd a térképeket emeletenként külön-külön képes elmenteni, így könnyebben boldogul a lakásban. Szívóereje 2500 Pa, ami bőven elegendő szívóerő bármilyen felület kitakarítására. 5200 mAh-s akkut kapott, ezzel 180 percig képes dolgozni egyhuzamban. Természetesen okostelefonnal vezérelhető, csakúgy, mint a legtöbb robotporszívó, de ez ma már alapelvárás. Legjelentősebb újítása azonban a szónikus felmosás, így a korábbi “húzogatós” megoldásoknál sokkal hatékonyabban fog takarítani. Percenként 3000 rezgést ad le a szerkezet, ezzel a kézi súrolást imitálja, vagyis a makacsabb foltokat is eltünteti a padlóról. A felmosó párnáknál azonban gondot szokott okozni, hogy összevizezi a szőnyegeket a robot, a Roborock mérnökei azonban erre is gondoltak, így egy ultrahangos szőnyegérzékelő szenzort szereltek bele, vagyis, ha szőnyegre ér, akkor megemeli a teljesítményt, és itt jön a szenzáció: felemeli a mopot, hogy ne koszolja össze őket. A Roborock S7 nem olcsó, a vjqHjZHH kuponnal 175 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kell otthagynunk a kasszánál. Természetesen, ahogyan minden más termék esetében is, itt is ingyenesen szállítanak EU raktárból és extra költségektől sem kell tartanunk.

hirdetés