hirdetés

A Black Sharknál ilyen a „belépő” gamer egér

Ennyiért nem semmi

hír
A Black Sharknál ilyen a „belépő” gamer egér 1

Forrás: AliExpress, Black Shark Online Store

írta: SonkaMod
2023-01-04

Egyértelmű, hogy a Black Shark a Mako M1-es gamer egerével az olcsóbb játékosperifériák közé tartozik, és akár közvetlen konkurense lehet a Razer DeathAdder Essentialnek. A dizájn gamer viszonylatban visszafogott, mégis egyedi, a funkciói pedig több szempontból is zseniálisak. Persze mindez a nagyon alacsony ára mellett érdekes igazán, hiszen nem kerül sokkal többe, mint 10 000 forint.

Egy szoftver is tartozik az egérhez, ahol elég jól személyre szabhatók a funkciók. Az összes gomb programozható és makrózható, lehet beállítani különböző profilokat, állíthatjuk a DPI-t, láthatjuk az egér töltöttségét, illetve az RGB világítást sokrétűen variálhatjuk.

Ahhoz képest, hogy alapvetően belépő szintű gamer egér a Black Shark Mako M1, azért elég sokat tud. Sőt, simán kimondható, hogy amennyiért árulják, annyiért szinte már hihetetlen, főleg, hogy a Black Shark egere minőségi darab. Aliexpressen megrendelhető 10 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért, teljesen ingyenes Standard szállítási lehetőséggel, amivel még a Posta vámkezelési költsége is elkerülhető.

hirdetés